Altun ve Elvan'dan CHP'nin Berat Albayrak'la ilgili açıklamalarına tepki

Berat Albayrak Fahrettin Altun Lütfi Elvan
Altun ve Elvan'dan CHP'nin Berat Albayrak'la ilgili açıklamalarına tepki

İletişim Başkanı Altun ve Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda CHP'li yöneticilerin Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'a yönelik eleştirileri hakkında açıklama yaptı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhuriyet Halk Parti'li (CHP) yöneticilerin Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'a yönelik eleştirilerine sosyal medyadan yanıt verdi.

Altun, yaptığı açıklamada, "Bir kez daha hatırlatmakta yarar görüyorum. Siyaset adı altında dedikodu yapıyor, iftira atıyor, seri halde yalan söylüyorlar. Bunu da içlerindeki marazları, arızaları, utanılacak eylemleri gizlemek için yapıyorlar" ifadelerini kullandı.

BAKAN ELVAN DA TEPKİ GÖSTERDİ

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan da Berat Albayrak ile ilgili CHP'yi kınadığını bildiren bir açıklama yaptı. Twitter'dan yaptığı paylaşımda Bakan Elvan şunları ifade etti:

"Son günlerde döviz rezervleri üzerinden eski Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Berat Albayrak aleyhinde CHP tarafından yürütülen haksız ve seviyesiz söylemleri şiddetle kınıyorum.

2020 pandemi koşulları içinde küresel piyasalardaki olağandışı dalgalanmaların zorunlu kıldığı ortamda finansal istikrar hedefi doğrultusunda gerçekleştirilen döviz rezervi işlemlerini maksadı dışında çarpıtarak seviyesiz bir siyaset malzemesine dönüştürülmesi kabul edilemez."

Kaynak: Haber Global TV

İletişim Başkanı Fahrettin Altun Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan Berat Albayrak