Akşener, İYİ Parti'nin İBB adayını açıkladı: "O günler geldiğinde vefalar rafa kalkar"

HaberGlobal.com.tr
Buğra Kavuncu İYİ Parti İstanbul

İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Buğra Kavuncu oldu. Kavuncu, "O günler geldiğinde dostluklar ve vefalar rafa kalkar" dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında İstanbul adayını açıkladı.

İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Buğra Kavuncu oldu. İYİ Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi başkan adayı ise Turhan Çömez oldu. 

"O GÜNLER GELDİĞİNDE DOSTLUKLAR VE VEFALAR RAFA KALKAR"

Kavuncu, "Vazife, görev her şeyin üstündedir. Nasıl yapacaksın diye her kafadan bir ses çıkıyor. Yarın da ülke için görev düştüğünde ülkemiz için en zoru sırtlanmanın zorunda olduğumuzun şuuruyla yetiştik. O günler geldiğinde dostluklar ve vefalar rafa kalkar" dedi.

BUĞRA KAVUNCU KİMDİR?

Tam adı Mehmet Satuk Buğra Kavuncu 1973 yılında Ankara’da doğdu. 1997 yılında Ankara Üniversitesi Tarım Ekonomisi Bölümü’nden mezun olan Buğra Kavuncu profesyonel kariyerine Kazakistan Almatı’da yapı kimyasalları alanında başladı.

Satış, pazarlama ve yatırım konularında kazandığı bilgi deneyimi sayesinde kısa süre içerisinde başarıya ulaşan Satuk Buğra Kavuncu 1997 yılında USTA LLP’yi kurdu. Yapı kimyasallarına yaptığı yatırımlarla şirketinin Orta Asya’daki büyümesinde rol oynadı.

2008 yılında şirketini satan Buğra Kavuncu, kurumsal dünyada BASF Yapı Kimyasalları Central Asia LLP’nin Genel Müdürü ve ardından 2010 yılına kadar BASF Orta Asya’nın Genel Müdürü olarak görevler üstlendi.