Aksaray'da komşuların kömürlük kavgası kanlı bitti: Çok sayıda kişi yaralandı

Aksaray Gündem haberleri Asayiş Antalya
Aksaray'da komşuların kömürlük kavgası kanlı bitti: Çok sayıda kişi yaralandı

Aksaray'da bu akşam saatlerinde aynı apartmanda yaşayan komşular arasında kömürlük kullanımı nedeniyle çıkan tartışma, kısa sürede sopalı kavgaya dönüştü. Olayda yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Aksaray'da bir apartmandaki komşular kömürlük kullanımı meselesi yüzünden birbirine girdi. Komşuların kavgasında sopalar kullanıldı. Olayda 4 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 18.00 sıralarında 2614 Sokak'taki 5 katlı bir apartmanda meydana geldi. Giriş katta oturan Mustafa A. (43) ile annesi Kevser A. (64), üst katta oturan komşuları Muhammed B. (35) ve kardeşi Mustafa B. (34) arasında apartmana ait kömürlüklerin kullanımıyla ilgili tartışma çıktı.

Her iki ailenin yakınlarının da gelmesiyle tartışma büyüyüp kavgaya dönüştü. Sopaların da kullanıldığı kavga, ihbarla bölgeye gelen polisin müdahalesiyle sona erdi. Kavgada yaralanan 4 kişi, ambulanslarla Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

 

BOLU'DA 'KÜMESTE TAVUKLAR RAHAT OLSUN’ KAVGASI

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde köyde tavuk kümesinde çalışan yabancı uyruklular ile kümes sahibinin çocukları arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Olayda 2 kardeş, yabancı uyruklu işçiler tarafından darbedilerek yaralandı.

KÜMES İŞÇİLERİ İLE KÜMES SAHİBİNİN ÇOCUKLARI ARASINDA KAVGA

Olay, Mudurnu ilçesine bağlı Alpagut köyünde Emin T.’ye ait tavuk kümesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tavuk kümesinde çalışmak üzere 25 yabancı uyruklu vatandaş Alpagut köyüne geldi. Emin T.’ye ait kümeste işçiler ile kümes sahibinin çocukları Emre ve Kudret T. arasında tartışma çıktı.

Olayı anlatan Alpagut köyünden Şaban Kahraman, “Yabancı uyruklu vatandaşlar, kümeste çalışmaya gelmiş. Kümes sahibinin çocuklarını dövmüşler. Çocukları hastaneye gönderdik. Daha sonra jandarma tarafından işçiler gözaltına alındı. 25 kişi olduğu söyleniyor. 6-7 tanesi kaçmış. Köylüler, traktörlerle, projektörlerle kaçanları arıyor” dedi.

Kavgada yaralanan iki kardeş hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

 

 

 

Kaynak: DHA

Aksaray Gündem haberleri yangın haberleri