AK Partili Ünal: "Kar oluyor, otobüsler yanıyor, 'Tatil bana yakışıyor' diyor"

Haber Merkezi
AK Parti Haber Global Gündem haberleri

AK Parti MKYK Üyesi Mahir Ünal Haber Global'de soruları cevapladı. İmamoğlu'nu eleştiren Ünal "Hiçbir sorumluluk üstlenmiyor" dedi. Özel'in parti içinde disiplini sağlayamadığını da savundu.

AK Parti MKYK Üyesi Mahir Ünal Haber Global'e konuk oldu. CHP'nin içindeki hiyerarşi sorununa dikkat çekti. "CHP'yi yönetemeyen Türkiye'yi nasıl yönetecek?" dedi. İBB Başkanı İmamoğlu'nun İstanbul ile ilgilenmediğini söyledi. Megakentteki yönetim krizinin 31 Mart'ta sona ereceğinin altını çizerek, "İstanbul'da kar oluyor, yağmur oluyor, otobüsler yollarda yanıyor, sel oluyor. Çok rahat, hiçbir sorumluluk üstlenmeden 'Tatil bana yakışıyor' diyen eleştiri geldiğinde sen militansın diye suçlayan hiçbir sorumluluk üstlenmeyen evet bir cıvıklık ile karşı karşıyayız. Grup başkanvekiliniz Afyon'da bir konuşmasında diyor ki DEM'liler diyor belediyenin kapısından giremez diyor. CHP'nin büyükşehir belediye başkanı 'Seni kapı dışarı ederim' tarzında cevap veriyor. Genel başkan arayı bulmaya çalışıyor. Sonra grup başkanvekili diyor ki 'Ben sürçülisan etmedim ne dediğimi biliyorum' diyor. Kendi aralarında bile anlaşamayanlar Türkiye'yi yönetemezler" ifadelerini kullandı.

Ünal, CHP ve DEM Parti arasındaki "kent uzlaşısı"nı da eleştirdi. "İttifak yaptıklarını açıklamak işlerine gelmedi" dedi.