AK Partili Elitaş'tan SGK çalışanlarına 3 ay fazla mesai verilmesine ilişkin açıklama

EYT SGK AK Parti Ekonomi haberleri
AK Partili Elitaş'tan SGK çalışanlarına 3 ay fazla mesai verilmesine ilişkin açıklama

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in EYT işlemlerini yapan SGK personeline 3 ay fazla mesai ücreti verileceğini duyurmasının ardından, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, düzenlemenin, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL olmasına ilişkin teklife ekleneceğini söyledi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, yarın TBMM'de görüşmeleri başlayacak torba yasa teklifine ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, yarın TBMM Genel Kurulu'nda görüşmeleri başlayacak olan torba yasa teklifine önergeyle yeni bir madde ekleyerek, SGK çalışanlarına 3 ay süreyle fazla mesai verileceğini duyurdu.

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, TBMM'de bir grup gazeteciye yaptığı açıklamada, en düşük emekli maaşlarının 7 bin 500 TL olmasını da içeren yasa teklifinin yarın Genel Kurul'da görüşüleceğini belirterek,

"EYT'lilerin işlemleriyle ilgili çalışan Sosyal Güvenlik Kurumu personeline 3 ay süreyle verilecek fazla mesai ücretlerini artıran düzenlemeyi de yarın görüşeceğimiz yasa teklifine ekleyeceğiz. Teklife bir önerge ile eklenecek" dedi.

 

 

Kaynak: DHA

Mustafa Elitaş Ak Parti Gündem haberleri TBMM SGK EYT