AK Parti milletvekili aday listesinde yer almayan bakanlar Fahrettin Koca ve Mehmet Nuri Ersoy'dan mesaj

AK Parti 2023 Seçimleri
AK Parti milletvekili aday listesinde yer almayan bakanlar Fahrettin Koca ve Mehmet Nuri Ersoy'dan mesaj

Dün YSK'ya teslim edilen milletvekili aday listelerinde ismi yer almayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Twitter'dan açıklama yaptı.

2023 seçimleri... AK Parti milletvekili aday listelerinde kabineden sadece iki isim yer almadı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un isimleri listede yer almazken, Bakan Koca, Twitter'dan bir açıklama yaptı.

Koca, "Türkiye Yüzyılı Vizyonunu hayata geçirmeye aday kadromuz ilan edildi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk kabinesinde birlikte görev aldığımız değerli bakan arkadaşlarıma seçim bölgelerinde başarılar diliyorum. Bakan ve tüm milletvekili adayı arkadaşlarımla birlikte Sn. Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi, Cumhur İttifakının başarısı için tüm gücümüzle çalışacağız. Türkiye Yüzyılına yürüyüşümüz kutlu olsun" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da, "Türkiye Yüzyılı’nda 2053 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda milletvekili adaylarımızla birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde durmadan, yorulmadan çalışacağız" paylaşımında bulundu.

Kaynak: Haber Global TV

Mehmet Nuri Ersoy Fahrettin Koca AK Parti milletvekili aday listesi