AK Parti 18 Mart'taki grup toplantısını iptal etti

AK Parti 18 Mart'taki grup toplantısını iptal etti

AK Parti, koronavirüs önlemleri kapsamında 18 Mart'taki grup toplantısının iptal edildiğini duyurdu. Ayrıca ikinci bir karara kadar grup toplantılarına ziyaretçi alınmayacağı belirtildi.

AK Parti'den yapılan açıklamada "Bu hafta grup toplantımız yapılmayacaktır. İkinci bir karara kadar grup toplantılarımıza ziyaretçi alınmayacaktır." denildi.

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı'nın milletvekilleri ile paylaştığı notta şöyle denildi:

"Bu hafta (18 Mart) grup toplantımız yapılmayacaktır. İkinci bir karara kadar grup toplantılarına ziyaretçi alınmayacaktır. Grup toplantılarına sadece milletvekillerinin katılımı ile yapılacaktır. Grup toplantılarının olduğu saatte başka bir program yapılmayacak ve randevu ve toplantı planlanmayacaktır." denildi.

TBMM yerleşkesine, yeni tip koronavirüs (kovid-19) önlemleri kapsamında, grup toplantıları da dahil iki hafta ziyaretçi kabul edilmeyeceğini açıklamıştı. 

TBMM Başkanı Mustafa Şentop tarafından milletvekillerine gönderilen yazıda ise ziyaretçi kabullerini mümkün olduğunca ertelemesi ve yurt dışı seyahate gidenlerin de 14 gün boyunca Meclis'e gelmemeleri istenmişti.

son dakika son dakika haber