Afyonkarahisar'da meyve suyu yapılacak vişnelerin ayakkabıyla çiğnendiği görüntülere para cezası

afyonkarahisar

Gıda üretim tesislerinde yaşanan skandallara bir yenisi daha eklendi. Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesindeki meyve suyu tesisi ürün alım merkezinde vişnelere ayakkabıyla basan ve güldüğü duyulan şahıs, büyük tepkilere neden oldu.

Tüketicilere gönderilecek ürünlere özen göstermeten üreticilere bir yenisi de Afyon'da eklendi. Geçtiğimiz günlerde bir fırında hamurla top oynayan fırıncının ve marketteki dolabın içine giren şahsın görüntüleri büyük tepki çekmişti. Bu sefer de meyve suyu yapılmak üzere hazırlanan vişnelere ayakkabılarıyla basan şahıs, tepkilere neden oldu.

GÜLÜMSEMELERİ TEPKİ ÇEKTİ

Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesindeki meyve suyu tesisi ürün alım merkezinde ortaya çıkan mide bulandırıcı görüntüler sonrası Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Görüntülerde işçilerin toplanan vişnelerin üzerinde ayakkabıları ile gezdikleri ve bunu da gülümseyerek yapmaları 'pes' dedirtti.

Mide bulandırıcı görüntülerde toplanan meyvelerin ise Türkiye'nin ünlü meyve suyu fabrikalarına gönderildikleri öğrenildi. 

PARA CEZASI UYGULANDI

Görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Ekipler, işletmeye ve şahıslara 21 bin TL para cezası keserken, olaya karıştıkları iddia edilen 4 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Kaynak: İHA

Afyonkarahisar Sultandağı