Adres Ankara: Bir kadın daha erkek eliyle katledildi

Ankara Kadın cinayetleri kadın cinayeti Gündem haberleri
Adres Ankara: Bir kadın daha erkek eliyle katledildi

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir erkek, 4 çocuğunun annesi olan eşini tabancayla vurarak katletti.

Bir kadın daha erkek eliyle hayattan koparıldı.

Adres bu defa başkent Ankara oldu.

Alınan bilgiye göre, Küçük Kayaş Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde Mikail B. ile eşi Sultan B. henüz öğrenilemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mikail B, eşini tabancayla vurdu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri, Mikail B'yi gözaltına aldı. Sultan B'nin cenazesi Ortaköy Mezarlığı'na defnedildi.

Çiftin 4 çocukları olduğu öğrenildi.

TARTIŞTIĞI EŞİNİ BIÇAKLAYARAK KATLETTİ

İzmir'in Karabağlar ilçesinde Kayhan Barbak (39), iddiaya göre, 'kıskançlık' bahanesiyle tartıştığı eşi Zehra Barbak'ı (37) bıçaklayarak öldürdü.

Olay, saat 05.00 sıralarında Vatan Mahallesi 9057 Sokak'taki müstakil bir evde meydana geldi. Bir çocukları olduğu öğrenilen Zehra Barbak ile eşi Kayhan Barbak arasında iddiaya göre; 'kıskançlık' bahanesiyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kayhan Barbak, eşini bıçakla yaralayıp, olay yerinden kaçtı. Kanlar içinde kalan Barbak, yardım istemek için dışarı çıkıp, eşi tarafından bıçaklandığını söyledi. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Barbak'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri ise şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Polis, Kayhan Barbak'ı evdeki kan izlerini takip ederek, suç aleti bıçak ile yakalayıp, gözaltına aldı. Kayhan Barbak'ın ilk ifadesinde; cinayeti, 'kıskançlık' yüzünden işlediğini söylediği belirtildi. 

 

 

Kaynak: AA