Adıyaman'da bir polisin şehit ettiği 2 komiser için tören düzenlendi

DHA
Adıyaman Gündem haberleri
Adıyaman'da bir polisin şehit ettiği 2 komiser için tören düzenlendi

Adıyaman'da, aralarında tartışma çıktığı öğrenilen polis memuru Süleyman Uğur Şahin tarafından öldürülen Başkomiser Kamuran Üçgül (46) ile Komiser Gökhan Özer (34) için kentte tören düzenlendi.

Kan donduran haber, Adıyaman'dan gelmişti.

Altınşehir Mahallesi'ndeki Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezi'nde gece saatlerinde yaşanan olayda; merkezde görevli polis memuru Süleyman Uğur Şahin ile Başkomiser Kamuran Üçgül ve Komiser Gökhan Özer arasında 'nöbet tutulması' meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile Şahin, beylik tabancasıyla Üçgül ve Özer'e ateş etti. Şahin diğer polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirilirken, hastaneye kaldırılan Üçgül ve Özer, şehit oldı.

 

TÖRENİ AMBULANSTA TAKİP ETTİ

Şehitler için İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene Adıyaman Valisi Osman Varol, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Adıyaman milletvekilleri Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özhan, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, İl Jandarma Komutanı Albay Hikmet Uz ile şehitlerin yakınları ve meslektaşları katıldı. Bir operasyon geçirdiği öğrenilen İl Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren ise töreni ambulansta takip etti.

EVLATLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ

Şehit Üçgül'ün çocukları İrem ve Mete Üçgül, babalarının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Şehitlerin özgeçmişlerinin okunmasının ardından İl Müftüsü Mevlüt Halikoğlu, dua etti. Üçgül'ün cenazesi Osmaniye'nin Kadirli ilçesine, Özer'in cenazesi İstanbul'a gönderildi. Diğer yandan Süleyman Uğur Şahin'in hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ŞEHİT POLİSLERİN AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kamuran Üçgül ve Gökhan Özer'in ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi.

BAŞKOMİSER ÜÇGÜL, OSMANİYE'DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül'ün (46) cenazesi, memleketi Osmaniye'nin Kadirli ilçesine getirildi. Babaevinde helallik alınmasının ardından Üçgül'ün Türk bayrağına sarılı cenazesi, ilçe asri mezarlığına getirildi. Buradaki törene, ailesi, Vali Erdinç Yılmaz, Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Şahin, Osmaniye milletvekilleri Derya Yanık, Asu Kaya, Kadirli Kaymakamı Yakup Güney, Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan, Asayiş Daire Başkanı Tolga Yılmaz, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Adıyaman'da bir polisin şehit ettiği 2 komiser için tören düzenlendi - Resim : 1Şehidin gözü yaşlı eşi Mutlu (44), kızı İremsu (17), oğlu Metehan (12), annesi Gülhan (67) ve babası Akif (70) Üçgül'ü emniyet yetkilileri sakinleştirdi. Şehidin cenazesi, İl Müftüsü Ali Çakmak'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından mezarlık içerisindeki şehitlikte toprağa verildi.