Adana'da turunç toplayan 3 kadının öldüğü feci kaza kamerada

Adana

Adana'da refüjdeki ağaçlardan turunç toplayan 3 kadın direksiyon hakimiyetini kaybedip refüje çıkan otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybetti. Sürücü olay sonrası tutuklanırken, güvenlik kamerasına yansıyan korkunç kazada 1 kişi kıl payı kurtuldu.

Kaza, Seyhan ilçesi Ali Bozdoğanoğlu Bulvarı Şehit Mustafa Sarı Polis Merkezi’nin önünde meydana geldi. M.K., yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu refüje çıktı. Otomobil, bu sırada reçel yapmak için refüjdeki ağaçlardan turunç topladığı belirtilen Nilüfer Kanat, ablası Özler Büyükmazı ile kuzenleri Birsen Sonkur’a çarptı. Bulvarın diğer şeridine savrulan 3 kadına, S.D. (26) yönetimindeki bir başka otomobil daha çarptı. Kanat, Büyükmazı ve Sonkur olay yerinde hayatını kaybetti.

KADINLARIN CENAZESİ DEFNEDİLDİ

Kadınların cansız bedenleri, polis ve savcının incelemesinin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, her 2 aracın sürücüsü de gözaltına alındı. Kaza yerinde ise kadınlardan geriye, turunçları toplamak için getirdikleri pazar arabasının kaldığı görüldü. Otopsileri tamamlanan Kanat, Büyükmazı ile Sonkur’un cenazeleri, Karataş’ın Tuzla Mahallesi mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Adana'da turunç toplayan 3 kadının öldüğü feci kaza kamerada - Resim : 1

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan kaza anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntüde kontrolden çıkan M.K. yönetimindeki otomobilin refüjdeki kadınlara ve ağaca çarptıktan sonra hurdaya döndüğü, kadınların ise karşı şeride savrulup S.D. yönetimindeki otomobilin altında kaldıkları görüldü. Ayrıca kadınların yanındaki bir kişinin ise kazadan kıl payı kurtulduğu, daha sonra da sinir krizi geçirdiği yer aldı.

TUTUKLANDI

Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen sürücülerden M.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, S.D. ise serbest bırakıldı. 

Kaynak: DHA

adana kaza kaza haberleri trafik kazaları