88 yaşındaki kadının cansız bedeni evinde bulunmuştu... Akrabası tutuklandı

DHA
Karabük Gündem haberleri Hayatını kaybetti Cinayet
88 yaşındaki kadının cansız bedeni evinde bulunmuştu... Akrabası tutuklandı

Karabük'ün Eflani ilçesindeki evinde cansız bedeni kanlar içerisinde bulunan 88 yaşındaki Fatma Metin'in akrabası Yaşar A., tutuklandı. Cinayetle ilgili gözaltına alınan üvey oğlu, gelini ve torunu ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

Karabük'teki evinde cansız bedeni bulunan yaşlı kadının akrabası tutuklandı. 

Karabük Eflani'deki evinde ölü bulunan Fatma Metin’in (88) akrabası Yaşar A. tutuklanırken, üvey oğlu, gelini ve torunu adli kontrolle serbest kaldı.

Olay, 4 gün önce Eflani ilçesi Bostancılar köyünde meydana geldi. Fatma Metin’den haber alamayan üvey oğlu E.M. köylülerle birlikte eve girdi. Kadın, kanlar içerisinde evde hareketsiz bir şekilde bulundu. İhbarla adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin kontrolünde Fatma Metin'in öldüğü belirlendi. Yapılan incelemede, Metin’in vücudunda darp izlerine rastladı. Evdeki masanın da kırıldığı belirlenince ölümü şüpheli bulan ekipler, soruşturma başlattı.

Üvey oğlu E.M, gelini B.M., torunu Ş.Ş ve akrabası Yaşar A. gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yaşar A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.