3 yaşındaki çocuğun Ekrem İmamoğlu hayranlığı: "Ekrem başkan, Sinem Dedetaş"

Haberglobal.com.tr
İstanbul İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Üsküdar'daki açılış törenine 3 yaşındaki çocuğun konuşması damga vurdu. İmamoğlu'nun mikrofona çıkardığı çocuğun "Ekrem başkan, Sinem Dedetaş" sözleri çevredekilerden alkış aldı.

İstanbul Üsküdar'da güçlendirme çalışması tamamlanan Salacak Sahili'nin açılışı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış programına 3 yaşındaki bir çocuk damgasını vurdu. İmamoğlu, dikkatini çekmeyi başaran çocuğu konuşmasını yarıda keserek mikrofona çıkardı. Çocuk mikrofon çıktığında önce "Ekrem başkan, Sinem Dedetaş" diye bağırarak Üsküdarlılardan CHP'nin adaylarına oy istedi.

Duyduğu sözler karşısında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hayran bırakan çocuğun adının Mustafa Kemal olduğu duyunca da gülümseten anlar yaşandı. "Ben şimdi ne konuşursam boş" diyen İmamoğlu minik Mustafa Kemal'e bıraktı. 3 yaşındaki minik Mustafa Kemal'in "Merhaba İstanbul, bundan sonra her şey çok güzel olacak" sözleriyle de adeta mitingde konuşur gibi konuşması çevredekilerden alkış aldı.