Milli Piyango büyük ikramiyesi ne kadar?

Milli Piyango büyük ikramiyesi ne kadar?

Milyonlarca vatandaşın gözü kulağı bu akşam çekilecek olan 2022 Milli Piyango yılbaşı çekilişinde. Milli Piyango saat kaçta çekilecek? Milli Piyango büyük ikramiyesi ne kadar? 2022 Milli Piyango yılbaşı çekilişini haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Milli Piyango yılbaşı biletleri 9 Kasım 2021 itibari ile satın alınmaya başlandı. Tam 120 milyon TL'lik büyük ikramiyenin sahibini bulacağı Milli Piyango çekilişinde, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 670 milyon 760 bin TL olacak. Tüm ikramiye sonuçlarını Milli Piyango Online web sitesi ve Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması üzerinden takip edilebilecek.

MİLLİ PİYANGO BÜYÜK İKRAMİYESİ NE KADAR?

Zengin olma hayali kuran vatandaşların merakla beklediği yılbaşı çekilişi bu akşam.  2022 Milli Piyango yılbaşı çekilişinin büyük ikramiyesi 120 milyon lira olarak belirlendi. 

2022 MİLLİ PİYANGO BİLETİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

2022 MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ BİLET SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Milli Piyango 2022 Yılbaşı çekilişi sonuçlarını, sıralı tam listeyi, büyük ikramiyeyi ve amortiyi kazanan numaraları Milli Piyango'nun web sitesindeki sorgulama ekranına girerek sorgulayabilirsiniz. Biletinizin ya da biletlerinizin numarasını yaparak sorgulama ekranında arama yaparak ikramiye kazanıp kazanmadığınızı kolayca öğrenebilirsiniz.  

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE

AMORTİ VE TESELLİ İKRAMİYESİ NEDİR?

Milli Piyango biletinin son rakamları olarak bilinir. 2 tane amorti rakamı çekilir. Çekilen 2 rakamdan biri Milli Piyango biletinin son rakamı ise, biletine amorti çıkmış olur. Amorti çıkan biletler, bilet bedelini sahibine kazandırır. Büyük ikramiyeyi kazanan numaran yalnızca tek bir rakamla farklı olan bir biletin varsa da üzülme, teselli ikramiyesi kazanacaksın. Her ikramiye kategorisi için, son rakamları, o kategorinin kazanan numaralarından birine eşit olan tüm numaralar, bahse konu ikramiye kategorisine yönelik ikramiyeyi kazanır. Kazanan sıralı numara tam bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin tamamını kazanır. Yarım bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca yarısını kazanır; kazanan sıralı numara çeyrek bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca çeyreğini (dörtte birini) kazanır.

Milli Piyango 2022 milli piyango hangi kanalda yayınlanacak milli piyango bilet sorgulama milli piyango canlı izle milli piyango kanal d canlı 2022 milli piyango sorgulama 2022 Milli Piyango çekilişi hangi kanalda