2000'lerin başı nostaljisine dönüş! Bennifer tekrar bir arada!

2000'lerin başı nostaljisine dönüş! Bennifer tekrar bir arada!

Hollywood'un en ünlü çiftleri arasında gösterilen Jennifer Lopez, Ben Affleck ikilisi tekrar bir arada... Hayatın sillesini yiyen bu iki ünlü yıllar sonra birbirlerinde yeniden huzur buldular. Bir dönem nişan yüzüklerinden yedikleri yemeğe kadar her şey olaydı...

2000’li yıllarla birlikte Hollywood’da ünlü pek çok çift için basın çeşitli lakaplar bulmaya başladı. Örneğin Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti ‘Brangelina’ olarak anılıyordu. 

Bu lakapların çıkış noktası ise Jennifer Lopez ve Ben Affleck çifti (Bennifer) olmuştu. Bu nisan ayının başlarında uzun bir ayrılık süresinin ardından Lopez ve Affeck çifti bir restorana sarmaş dolaş girerken görüntülenmişti.  

Birkaç gün sonra da Affleck sabahın oldukça erken bir saatinde Lopez’in evinden çıkarken kameralara yansıdı. Kısa bir süre sonra ise çiftin bir hafta sonu tatiline birlikte çıktığı gelişmesi magazin basınını salladı.  

'BU KONUDA ÇOK HEYECANLILAR'

Daha sonra ismini vermek istemeyen yakın bir arkadaşları, “Jennifer ve Ben ilişkilerinin nereye gideceklerini görmek istiyorlar ve bu konuda heyecanlılar” açıklamasında bulundu. Bu birbirlerini düzenli olarak yeniden görmeye başladıklarının ilk kanıtı oldu.  

Birlikte oldukları ilk dönemde Affleck’in aldığı nişan yüzüğünden giydikleri kıyafetlere kadar Bennifer çiftinin her hareketi olay oluyordu. Lopez 2016’da People dergisine verdiği röportajda, “O kadar halka açık bir ilişki istememiştik” dese de hiçbir zaman papparazilerden uzak bir yaşamı tercih etmediler. Öyle ki 2002 yılındaki meşhur ‘Jenny from the Block’ şarkısının klibinde de Ben Affleck, Lopez’in sevgilisi olarak kendini canlandırmıştı.  

2000'lerin başı nostaljisine dönüş! Bennifer tekrar bir arada! - Resim : 1Lopez ve Affleck çifti'nin 'Jenny From The Block' klibinden bir kare...

‘ÇİFTE BAYILDILAR’ 

Tabloid gazeteler çifte bayıldı. O dönemde sosyal medya olmadığı için ünlüler takipçi sayısı gibi algoritmik değerlerle ölçülmüyor, bir ayda kaç dergiye kapak olduklarıyla değer görüyorlardı. O yıllarda meşhur insanlar ABD’de US Weekly veya People gibi dergilere çıkmadan gerçek ünlü kabul edilmiyordu. 

Ben Afleck ve Jennifer Lopez çifti sosyal medyanın başlamaya yakın olduğu 2004 yılında ayrıldılar bu yüzden bir nevi onların hayatı eski magazin döneminde kaldı. Şimdi ünlüler kişisel hayatlarında olan biteni hiçbir gazeteciye ihtiyaç duymadan topluma aktarabiliyorlar. 

2000'lerin başı nostaljisine dönüş! Bennifer tekrar bir arada! - Resim : 2

BENNIFER 2.0

Bu yüzden insanlar Bennifer çiftinin 2.0 versiyonunun sosyal medya performansını da merak ediyor. 48 yaşındaki Affleck ve 51 yaşındaki Lopez işleri gereği sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyorlar.  

Son zamanlarda dünyada da 2000’lerin başına yönelik bir nostalji duygusu hakim. Son bölümü ile friedns yeniden gündemde, Britney Spears tekrar rehabilitasyon anıları ile gündeme geldi, Billie Eilish bile şarkılarında unutulmaz sitcom The Office’den alıntılar yapmaya başladı. 2000’lerin başı ve romantizm demek de Jennifer Lopez ve Ben Affleck demekti.  

Aylar süren sosyal mesafe ve normale duyulan özlemin olduğu bir anda ikilinin yeniden birlikte olması da işlerin eskisi gibi olabileceğinin bir işareti gibi.  

2000'lerin başı nostaljisine dönüş! Bennifer tekrar bir arada! - Resim : 3Ben Affleck uzun süre alkol tedavisi görmüştü. Fotoğraf: Reuters

İNİŞLİ ÇIKIŞLI HAYATLAR

Ayrılıktan sonra Affleck’in profesyonel hayatında ona Oscar getiren muazzam bir Argo olsa da Batman’i oynamak gibi yaptığı hatalarda oldu. Lopez’den ayrılır ayrılmaz Daredevil filminin setinde tanıştığı Jennifer Garner ile evlendi ve Garner’dan üç çocuğu oldu.

Bu sırada alkolizme bulaştı ve çocukların dadısı ile eşini aldattı. Affleck 2018’de boşandı.  

2000'lerin başı nostaljisine dönüş! Bennifer tekrar bir arada! - Resim : 4Affleck ve Garner çifti 2005 yapımı Daredevil filminin çekimlerinde tanışmıştı. 

JLO DA AİLESİNİ KURDU

Lopez de ayırlıktan sonra aile hayatını seçti. 2005’te şarkıcı Marc Anthony ile evlendi ve ondan iki çocuğu oldu. Ardından ekibindeki bir dansçı da dahil olmak üzere birkaç ilişki daha yaşadı ve beyzbol yıldızı Alex Rodriguez’le evlendi. Bu birliktelikte iş dünyası üzerine çok şey öğrenen Lopez bu yılın başında A-Rod'dan ayrılma kararı aldı.  

Ne Lopez ne Affleck şu an kariyerlerinin zirvesinde değiller. Yeniden ünlü olmak için birlikte oldukları düşünülmüyor. Hayatlarının belki de en formda döneminde birlikte olan çift boşanmalar ve büyüyen çocukların ardından belki de birbirleriyle sakinleşiyorlar. 

Yukarıdaki derlemede yer alan bilgilerin önemli bir bölümü The Guardian’da Benjamin Svetkey imzasıyla yayımlanan ‘Bennifer geri döndü! Tekrar bir araya gelmeleri neden bu kadar eğlenceli?’ isimli makaleden alınmıştır.  

Ben Affleck Jennifer Lopez