17 yaşındaki Gamze'nin öldüğü otelle ilgili şok iddia

Ankara
17 yaşındaki Gamze'nin öldüğü otelle ilgili şok iddia

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için buluştuğu kişilerle gittiği termal otelin 5'inci katından 'düşerek ölmesiyle' ilgili olayda yeni iddialar ortaya atıldı.

31 Ekim Cumartesi günü Ankara Kızılcahamam’da bir otelin 5. katından düşerek şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 17 yaşındaki Gamze Açar’ın ailesi, Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına canlı bağlantıyla katılarak açıklamalarda bulundu.

Anne Sevinç Oflaz, kızının ölümüyle ilgili çok üzgün olduğunu, yapan kişilerin en ağır şekilde cezalandırılması istediğini söyledi. Kızının hayat dolu birisi olduğunu belirten anne Oflaz, herhangi bir kötü alışkanlığının olmadığını ifade etti. Kızının iş görüşmesine gideceğinden haberi olmadığını söyleyen Sevinç Oflaz, “Bana destek olmak için işe girmek istiyordu.” dedi.

Genç kızın dayısı Hasan Oflaz ise 5 kişinin otele giriş yaptığını, bu sırada güvenliğin işini yapmadığı için onların da bu olaydan sorumlu olduğunu ifade ederken, otel yöneticisinin de tutuklanması gerektiğini söyledi.

OTELLE İLGİLİ ŞOK İDDİA 

Olayın olduğu otelde daha önceden çalıştığını belirten bir izleyici ise iddiaları doğrular nitelikte ifadeler kullandı. Yayına bağlanan görgü tanığı, sosyal medyadan bu işi görüp başvuru yaptığını, kabul edilince de orada çalışmaya başladığını söyledi.

Çalıştığı dönemde otelde genç kızlara fuhuş yaptırıldığını ve hoş olmayan davranışları gördüğü için de ayrıldığını söyledi.

Gamze Gamze Açar