16 yaşındaki kıza cinsel saldırıda bulunmuşlardı! Tutuklandılar

Aydın cinsel istismar
16 yaşındaki kıza cinsel saldırıda bulunmuşlardı! Tutuklandılar

Aydın'da yaşayan 16 yaşındaki C.N.K., komşuları S.O. (49), K.Ç. (20) ve E.P.'nin (15) cinsel saldırısına uğradı. S.O. ve K.Ç. sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Aydın'ın Didim ilçesinde yaşayan 16 yaşındaki C.N.K., annesine, komşuları S.O. (49), K.Ç. (20) ve E.P.'nin (15) cinsel saldırısına uğradığını, ablası H.K.'nin de kendisini erkeklerle ilişkiye zorladığını anlattı. Annenin şikayeti üzerine gözaltına alınan 4 şüpheliden S.O. ve K.Ç. sevk edildikleri adliyede tutuklanırken, abla ile E.P., adli kontrolle serbest bırakıldı.   

Didim ilçesine bağlı Akbük Mahallesi'nde yaşayan C.N.K. (16), annesi N.G.'ye (51) komşuları olan S.O. (49), K.Ç. (20) ve E.P.'nin (15) kendisine defalarca cinsel saldırıda bulunduğunu anlattı. Anne N.G. de jandarma karakoluna giderek şikayetçi oldu. Pedagog eşliğinde ifadesi alınan C.N.K., 3 komşusunun cinsel saldırılarının yanı sıra ablası H.K.'nin de kendisini erkeklerle birlikte olmaya zorladığını söyledi.

16 yaşındaki kıza cinsel saldırıda bulunmuşlardı! Tutuklandılar - Resim : 2

Bunun üzerine S.O., K.Ç. ve E.P. ile abla H.K., jandarma tarafından gözaltına alındı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.O. ve K.Ç. tutuklandı, H.K. ve E.P. ise  adli kontrolle serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Aydın