İngiliz Guardian'dan Ferdi Kadıoğlu ve Barış Alper Yılmaz analizi

HABER MERKEZİ
Barış Alper Yılmaz Ferdi Kadıoğlu Galatasaray Fenerbahçe EURO 2024
İngiliz Guardian'dan Ferdi Kadıoğlu ve Barış Alper Yılmaz analizi

İngiliz The Guardian gazetesi, EURO 2024'e performansları ile damga vuran Ferdi Kadıoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ı analiz etti. Milli yıldızlar, turnuvada değerine değer katan 10 isim arasında gösterildi.

EURO 2024'te A Milli Takım'ın performansları ile öne çıkan iki ismi Ferdi Kadıoğlu ve Barış Alper Yılmaz'dı.

İngiliz The Guardian gazetesi de "Euro 2024'te transfer değerini artıran 10 oyuncu" başlıklı analiz haberinde iki oyuncuya yer verdi.

Ed Aarons imzalı analiz haberde, Ferdi Kadıoğlu'nun turnuva performansı için 'olağanüstüydü' ifadesi kullanırken Kadıoğlu'nun sol kanattan yarattığı hücum tehdidine vurgu yapıldı. Kadıoğlu'nun Fenerbahçe performansı ile Arsenal ve Manchester City gibi devlerle anıldığına dikkat çekilen haberde, Brighton, Manchester United ve Borussia Dortmund gibi devlerin listesinde olduğuna dair haberlerin çıktığına da yer verildi.

Haberde ayrıca Kadıoğlu'nun Avusturya maçındaki 12.2 kilometrelik koşu mesafesi de not düşüldü.

BARIŞ ALPER YILMAZ

Haberde Barış Alper Yılmaz'ın gol atmamasına rağmen dikkat çektiği belirtilerek 'korkusuz' ve 'enerjik' oyununa vurgu yapıldı. Galatasaray'ın şampiyonluğundaki gol/asist katkısı da analizde yer alırken, Bundesliga, Serie A ve Premier Lig'e transfer iddiaları kaleme alındı.

Barış Alper için Liverpool iddiaları da haberde vurgulandı.