CANLI YAYIN | İspanya İngiltere EURO 2024 Final Maçı

HABER MERKEZİ
Canlı izle Canlı maç izle Canlı skor İspanya İngiltere EURO 2024
CANLI YAYIN | İspanya İngiltere EURO 2024 Final Maçı

UEFA Euro 2024 maçında heyecan! İspanya - İngiltere karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

UEFA Euro 2024 maçında heyecan devam ediyor. İspanya ile İngiltere karşı karşıya gelecek... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, İspanya - İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte İspanya - İngiltere maçı canlı maç izle linki canlı skor bilgilileri...

EURO 2024’te performansıyla damga vuran İspanya, Fransa karşısında kazanarak ilk finalist olmuştu. İngiltere ise grup performansı, son 16 turu ve çeyrek final maçlarında oynadığı oyunla çok sık tartışıldı. 24 takımın katılımıyla başlayan Avrupa Futbol Şampiyonası’nda İspanya ve İngiltere kupa için kozlarını paylaşacak.

Tarihinde üç kez Avrupa Şampiyonluğu bulunan İspanya, kupayı dördüncü kez müzesine götürmek istiyor. İspanya’da Lamine Yamal, Olmo, Williams, Ruiz, Pedri gibi oyuncuların performansı dikkat çekerken gözler İngiltere karşılaşmasına çevrildi. Hollanda karşısında geriye düşmesine rağmen kazanmayı başaran İngiltere, İspanya maçında galip gelerek kupaya uzanmak istiyor. İngiltere’de ise Bellingham, Harry Kane, Ollie Watkins, Saka gibi oyuncuların final performansı merakla bekleniyor.

İSPANYA İNGİLTERE KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

İspanya - İngiltere UEFA Euro 2024 maçında iki takım 14 Temmuz Pazar günü saat 22:00’de karşı karşıya gelecek.

İSPANYA İNGİLTERE MAÇI İLK 11'LER

İspanya: Simón, Carvajal, Robin Le Normand, Laporte, Cucurella, Rodri, Fabián, Olmo, Yamal, Nico, Morata.

İngiltere: Pickford, Guehi, Stones, Walker, Shaw, Saka, Kobbie, Rice, Bellingham, Foden, Kane.

İspanya - İngiltere maçı

İSPANYA İNGİLTERE MAÇI HANGİ KANALDA?

İspanya - İngiltere karşılaşması TRT 1 ekranlarından canlı aktarılacak.

İSPANYA İNGİLTERE MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.