Türk Ekonomi Bankası saat kaçta açılıyor? TEB saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Merkez Bankası
Türk Ekonomi Bankası saat kaçta açılıyor? TEB saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Bankalar kaçta açılır, Bankalar kaçta kapanıyor, bankaların çalışma saatleri ile birlikte öğle saati aralığı merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte TEB'in çalışma saatleri...

Havale, Para Çekme, Kredi çekme, kredi kartı ödemesi, acil nakit ihtiyacı gibi nedenlerden dolayı bankaya hafta sonu gitmek isteyen vatandaşlar internette en çok "Cumartesi günü bankalar açık mı? Hafta sonu bankalar açık mı? Bankalar kaça kadar açık, kaçta kapanıyor?" sorularını araştırmakta. Bu aratılan bankalardan birisi de Türkiye Ekonomi Bankası. Bu merak edilen soruların yanıtlarını sizler için yanıtladık...

TEB SAAT KAÇTA AÇILIYOR, KAÇTA KAPANIYOR?

TEB sabah 09.00'da kapılarını açmaya başladı. TEB şubeleri 09.00-17.00 saatleri arasında müşterilerine hizmet veriyor.

Bu çalışma saatleri hafta içi günleri kapsarken, TEB şubeleri cumartesi-pazar günlerinde müşterilerine hizmet vermiyor. Ek olarak resmi tatillerde, dini bayramlarda da TEB şubeleri kapalı oluyor.

Bu noktada bazı istisnalar ise mevcut. AVM ve havalimanı şubelerinde TEB şubeleri saat 10.00-18.00 arasında müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

TEB müşteri hizmetleri numarası

TEB Genel Müdürlük Telefon Numarası: 0216 635 35 35

Çağrı Merkezi: 0850 200 0 666 (Bankacılık işlemleriniz için)

Bankacılık işlemleriniz, ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için 0850 200 0 666 TEB Telefon Şubesi'ni arayabilirsiniz.