Sıfır olsun ucuz olsun: 2023 Renault Taliant'ın donanımı özellikleri ve fiyatı...

Otomobil
Sıfır olsun ucuz olsun: 2023 Renault Taliant'ın donanımı özellikleri ve fiyatı...

İkinci el otomobil piyasası durma noktasına geldi. Araba almak isteyenler sıfır almak için çabalıyor. İşte ikinci el fiyatına sıfır ve uygun aile arabası: Renault Taliant. İki donanım seçenekli Taliant'ın güncel fiyatı ve özelliklerini sizler için yazıyoruz.

İkinci el otomobil satışları durma noktasına gelirken otomobil şirketleri yılın son günlerinde kampanyalarına devam ediyor. Takas desteği, sıfır faizli kredi seçenekleri ya da aracın güncel fiyatı üzerinden büyük indirimler derken artık vatandaş ­tamamen sıfır otomobil alma amacıyla yola çıkıyor.

Sıfır olsun ucuz olsun: 2023 Renault Taliant'ın donanımı özellikleri ve fiyatı... - Resim : 1
En ekonomik sıfır araçlar sınıfında karşımıza Renault Taliant çıkıyor. Şu an Türkiye'de iki farklı motor hacmi versiyonuyla piyasada olan Taliant; 1.0 benzin ve 1.0 Turbo X-tronic seçenekleriyle karşımızda. İlk motor 65 beygir güç ve 95 Nm tork üretirken, ikinci motor daha güçlü bir performans sunarak 90 beygir güç ve 142 Nm tork sağlıyor.

Ekonomik de olsa iki ayrı donanım paketi olarak piyasaya çıkan Taliant'ta Joy ve Touch seçenekleri bulunuyor. İlk motor 65 beygir güç ve 95 Nm tork üretirken, ikinci motor daha güçlü bir performans sunarak 90 beygir güç ve 142 Nm tork sağlıyor.

JOY PAKETTE CAMLAR VE KLİMA MANUEL

Renault Taliant'ın Joy donanım paketinde klima el ile düzenlenirken arka camlar da halk tabiriyle 'çevirmeli' olarak geliyor. Ayrıca 3.5 inç TFT gösterge paneli, USB ve Bluetooth bağlantılı radyo sistemi gibi özelliklere sahip. Yeni nesil her araçta olan arka park sensörü bu donanım paketinde maalesef bulunmuyor.

Sıfır olsun ucuz olsun: 2023 Renault Taliant'ın donanımı özellikleri ve fiyatı... - Resim : 2

TOUCH PAKET İLE "MERHABA TEKNOLOJİ!"

Touch donanıma geldiğimizde araç biraz daha modernleşiyor. Dört cam da otomatik, arka park sensörü, cruise kontrol ve 8 inç büyüklüğünde multimedia sistemiyle hem ekonomik hem de tekonolojik bir şekilde karşımıza çıkıyor.