Seda Mızraklı Ferik Global Leaders Summit 2024'ü Haber Global'de anlattı

Ekonomi haberleri

KREA M.I.C.E. Kurucusu ve CEO'su, KREA Dijital Kurucu Ortağı Seda Mızraklı Ferik başkanı olduğu Global Leaders Summit 2024 / Global Liderler Zirvesi öncesi yapay zekayı, sürdürülebilirliği ve zirveyi Haber Global canlı yayınında anlattı. Haber Global ve GLOOB zirvenin medya ana iş ortağı.

18-19 Eylül'de gerçekleştirilecek Global Leaders Summit 2024'ü değerlendiren KREA M.I.C.E. Kurucusu ve CEO'su, KREA Dijital Kurucu Ortağı Seda Mızraklı, "Şu anda içinden geçtiğimiz süreçte yepyeni bir zirve alternatifine ihtiyaç olduğunu düşündük. Davos'un yavaş yavaş misyonunu tamamlamaya başladığını hissettik. İş dünyası kendi seslerinin daha gür çıkacağı başka bir alternatif arayışı içindeydi. Birçok talep geldi. Özellikle guruların katılımıyla daha farklı bir platformun hayata geçmesinin gerekliliğini düşündük. Onları ikna ederek bu zirveyi düzenledik." diye konuştu.

Ferik, zirvenin açılışını Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın gerçekleştireceğini, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kaçır'ın da etkinlikte bir konuşma yapacağını duyurdu.

İkinci gün de Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de Türkiye'nin önümüzdeki 3 yıllık perspektifini bu zirvede açıklayacak.

Seda Mızraklı Ferik, yapay zekanın iş modelleri üzerindeki etkisini değerlendirirken "Finans, ekonomi ve teknolojiyi konuşacağız. Fintech de konularımız arasında. Hem canlı hem de online olarak bu toplantıları tüm dünyayla paylaşmayı planlıyoruz." diye konuştu.

GLOBAL LEADERS SUMMIT 2024 HAKKINDA

Dünyanın en önemli guruları, iş dünyasının en etkin liderleri, ilham veren ünlü isimler, Haber Global ve GLOOB’un medya ana iş ortağı olduğu, bu sene ilk kez gerçekleşecek olan “Global Liderler Zirvesi 2024”te İstanbul’da bir araya geliyor. “Yapay Zeka Çağı ve Sürdürülebilir Gelecek” temalı Dev Zirve’nin Açılışını 18 Eylül’de T.C. Ticaret Bakanı Sn. Prof. Dr. Ömer Bolat gerçekleştirecek.

18-19 Eylül 2024 tarihlerinde Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da düzenlenecek, Haber Global ve GLOOB’un medya ana iş ortağı olduğu, Global Leaders Summit 2024 / Global Liderler Zirvesi ilham veren muhteşem bir programla iş dünyasını karşılamaya hazır. Dev zirve, yetmişten fazla oturumda birbirinden değerli yüzün üzerinde konuşmacıyı ağırlayacak.

Zirve genel akışı https://globalleaderssummit.net adresinden takip edilebilecek.