Narin'in büyük amcasından dikkat çeken iddia! ‘Davayı yanlış yönlendirmeye çalışıyor…’ diyerek o ismi işaret etti

HABER MERKEZİ
Narin Güran Gündem haberleri
Narin'in büyük amcasından dikkat çeken iddia! ‘Davayı yanlış yönlendirmeye çalışıyor…’ diyerek o ismi işaret etti

Minik Narin’in büyük amcası Ali Rıza Güran, en başından beri bazı çevrelerin yaydığı yalan haberlerle hedef saptırmaya çalıştığını belirterek bugüne kadar ortaya atılanların yüzde 90’ının yalan ve algı olduğunu söyledi.

Kayboluşundan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi kenarında bir çuval içinde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın büyük amcası Ali Rıza Güran konuştu. 

“NEVZAT B’NİN EVİNİN KÖŞESİNDEN SONRASI MUĞLAK”

Ali Rıza Güran “Muhtar olan amca Salih Güran’ın 200 bin lira verme vaadiyle Narin’in cesedini yok etmesini istediğini itiraf eden Nevzat B’nin “davayı yanlış yönlendirmeye çalıştığını” ileri sürdü.

Türkiye gazetesinin haberine göre, olayın ilk günden bu yana asli mecrasından saptırıldığını dile getiren Ali Rıza Güran, şunları söyledi:

“Kur’ân kursu, İslam üzerinden işlenen cinayet farklı odaklar tarafından siyaset malzemesi yapılmaya çalışılıyor. Narin’i arama dönemi bir yığın yalan ve yönlendirme ile karşı karşıya kaldık.

Çocuğumuz şu an ifadesi ile en çok konuşulan Nevzat B’nin evinin köşesi. O noktadan sonrası muğlak. Şimdi onun ifadeleri baz alınarak mutlak bir sonuç üretme çabası doğru değil. Belirli konularda bu şahıs davayı yanlış yönlendirmeye çalışıyor.

Devletimiz gerçeği mutlaka ortaya çıkaracak. Aileden ya da dışarıdan bu cinayete karışan kim varsa hepsi cezalandırılsın. İlk andan itibaren yapılan yayınlar, paylaşılan iddialar ve yazılar, haberler yüzde 90 yalan ve algı üzerine kurulu. Belirli çevreler bilerek hadiseyi Kur’ân kursu, İslam ve kutsal değerler üzerinden istismar ediyor.”