İstanbulkart sahiplerine faizsiz kredi

İstanbulkart İstanbul Büyükşehir Belediyesi
İstanbulkart sahiplerine faizsiz kredi

İstanbulkart mobil kullanıcıları, uygulamanın sunduğu dijital karta 2 bin 500 TL'ye kadar 5 aya varan vadede faizsiz, 5 bin TL'ye kadar ise 24 aya varan vadede düşük faizli ihtiyaç kredisine başvurabilecek.

Fibabanka ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) yetkili ilk elektronik para toplama kuruluşu BELBİM, İstanbulkart'ta, kart sahiplerinin günlük ihtiyaçları için kullanabilecekleri 'Dijital İhtiyaç Kredisi' projesini hayata geçirdi.

Fibabanka, BELBİM ile İstanbulkartlılara özel yeni anlaşmasını "Müşterilerimizin ihtiyaçlarını dijitalleştirerek benzersiz bir bankacılık deneyimi sunmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda 16 milyon aktif İstanbulkart kullanıcısı bulunan BELBİM ile önemli bir iş birliğine imza attık. BELBİM AŞ'nin bu yenilikçi projesinin çözüm ortağı olmaktan ve İstanbullu vatandaşların yaşantısına, aile ekonomisine katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz." ifadeleriyle duyurdu.

Tüm İstanbulkart mobil kullanıcıları, uygulamanın sunduğu dijital karta 2 bin 500 TL'ye kadar 5 aya varan vadede faizsiz, 5 bin TL’ye kadar 24 aya varan vadede düşük faizli ihtiyaç kredisine başvurma imkanına sahip olacak. Tüketiciler, İstanbulkart ile ödeme yapılabilen noktalarda ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

İstanbulkart Mobil'i kullanan İstanbullular, dijital kart ile kredi kartı veya nakit ödeme ile para yüklemeye alternatif olarak bu hizmetten yararlanabilecek

Kaynak: Haber Global TV

İstanbulkart faizsiz kredi