Güler Gür'le İşte Hayat’ın ilk konuğu Erkan Petekkaya

Haber Global
Güler Gür'le İşte Hayat’ın ilk konuğu Erkan Petekkaya

Haber Global’de yepyeni bir sigorta programı başlayacak. Kendisi de tecrübeli bir sigortacı olan Güler Gür’ün sunacağı İşte Hayat programı, sigortacılık hakkında merak edilenleri ekrana getirecek. 

Güler Gür’le İşte Hayat, 14 Mayıs Cumartesi gününden itibaren her cumartesi saat 11.30’da Haber Global’de ekranlarda olacak.

Programda, hayattaki çoğu büyük endişeye çözüm olabilen sigorta konusu enine boyuna konuşulacak. Her hafta birbirinden renkli konuklarla bir araya gelinecek. Spor ve sanat dünyasından isimlerin de katılımıyla, her bölümde sigortanın sağlık, doğal afet, trafik gibi farklı alanları ve bilinmeyen detayları ele alınacak.

Güler Gür'le İşte Hayat’ın ilk konuğu Erkan Petekkaya - Resim : 1

İşte Hayat’ın ilk bölümünde, dizi ve film sektörünün kalbinin attığı Beykoz Kundura'da Erkan Petekkaya ile buluşulacak. Ünlü oyuncu, en ufak bir hatayı dahi kabul etmeyen bu büyük sektörde oyuncuların ve set çalışanlarının kendilerini korumak için aldığı önlemleri ve sigortanın önemini anlatacak.

Erkan Petekkaya ekranların en sevilen dizilerinden olan "Öyle Bir Geçer Zamanki"nin setini seneler sonra Güler Gür'le gezecek. Petekkaya, dizi çekimi sırasında yaşananları, hiçbir yerde anlatmadığı anılarını anlatacak.

Güler Gür'le İşte Hayat’ın ilk konuğu Erkan Petekkaya - Resim : 2

Güler Gür yeni programı hakkında “Deneyimli habercilerin buluştuğu Haber Global’de, uzun yıllar sigorta sektöründe edindiğim deneyimimi paylaşacağım için çok heyecanlıyım. Haberdar olduğunuz ya da olmadığınız birçok poliçe türünün ayrıntılarını aktaracağım ve bu sırada bana tecrübeleriyle ve bilgileriyle iş, sanat ve spor dünyasından yakından tanıdığınız ünlü isimler eşlik edecek. Sigorta ile ilgili merak ettiğiniz tüm sorular için Haber Global ekranlarında buluşalım.” diyor.

“Güler Gür’le İşte Hayat”ın kaçırdığınız bölümlerini youtube.com/haberglobal sayfasından da izleyebilirsiniz.

Güler Gür Hakkında

İstanbul doğumlu. İlk - orta ve lise eğitimini Vehbi Koç Vakfı Lisesi’nde tamamladıktan sonra, halen yapmakta olduğu mesleği “sigortacılık” ile tanıştı. Başak Sigorta A.Ş.’de staj deneyiminden sonra Milli Reasürans A.Ş.’de sigortacılık üzerine eğitim aldı. Londra ve Dubai’de yangın sigortaları konusunda aldığı eğitim ve etkinlikler sonrası 2013 yılından bu yana faaliyetlerini sigorta acentesi olarak yürütmektedir.

Son yıllarda üzerinde hassasiyetle durulması gereken siber saldırılar ve kişisel veri koruma kanunu, finans - ekonomi ve dijital iş planlama / yönetimi üzerine birçok seminer ve etkinliğe katıldı. Mesleğin bilinirliği ve Türkiye’de sigorta bilincinin artmasını hedeflemektedir.

Haber Global’de, 14 Mayıs Cumartesi gününden itibaren, sigorta konusunda tüm soruların yanıt bulduğu “İşte Hayat” programını sunmaktadır.

sigorta Güler Gür İşte Hayat Erkan Petekkaya Haber Global programları