Citroen Berlingo ticari araç sınıfında bir ilki gerçekleştirdi

Otomobil haberleri
Citroen Berlingo ticari araç sınıfında bir ilki gerçekleştirdi

Citroen'in ticari araç sınıfındaki iddialı modeli Berlingo yepyeni ve daha 'yakışıklı' bir dizaynla 2024'te yollarda olacak.

Dış ve iç mekanında radikal değişiklikler yapan Berlingo, sunduğu işlevsel ve kullanıcı dostu özelliklerle öne çıkıyor. Citroen, ön konsolundaki değişiklikleri, direksiyon simidi ve modern tasarım ekranıyla ticari araç kategorisine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. İç mekandaki ferahlıkla birlikte renkler ve malzemelerle donatılmış kabin, Citroen Berlingo'nun çağdaş bir tarzda tasarlanmış olduğunu gösteriyor.

Citroen Berlingo ticari araç sınıfında bir ilki gerçekleştirdi - Resim : 1

TİCARİ SEGMENTTE GÖRÜLMEDİK MANZARALAR

Citroen Berlingo kendi alanında bir ilke imza atarak 'elit' segment araçlarda alışkın olduğumuz c Advanced Comfort koltuklarla eşsiz bir konfor seviyesi sunuyor.

Kablosuz şarj desteği, carplay ve Android Auto özellikleri de Berlingo'da mevcut olacak. 

Aracın bagaj kapağından bağımsız açılan arka cam özelliği, Berlingo'nun pratik kullanımını arttırıyor. Bu özellik sayesinde küçük eşyalar, bagaj kapağını açmadan Modutop saklama bölmesine veya 25 kg'a kadar ağırlık taşıyabilen arka pandizota kolayca yerleştirilebiliyor veya çıkarılabiliyor.

Citroen Berlingo ticari araç sınıfında bir ilki gerçekleştirdi - Resim : 2

Yeniden tasarlanmış ve genişletilmiş yapısıyla göze çarpan yeni Berlingo'nun bagaj hacmi, 775 litre olarak öne çıkıyor (arka pandizot altındaki alan dahil). Bunun yanı sıra, aracın elektrikli camlara sahip iki büyük sürgülü yan kapısı, Berlingo'nun erişimini daha da kullanışlı hale getiriyor. Bu özellikler, sürücüye geniş bir konfor ve kullanım esnekliği sunarak Berlingo'yu ön plana çıkaran unsurlar arasında bulunuyor.