Apple'da TikTok depremi! Kovuldu!...

apple Ekonomi haberleri Teknoloji Haberleri
Apple'da TikTok depremi! Kovuldu!...

Apple yöneticisi Tony Blevins, bir Tiktok fenomeninin "ne iş yapıyorsunuz" sorusuna verdiği yanıtla şoke etti... Videonun yayılmasından sonra Apple yöneticiyi kovdu

Apple yöneticisi Tony Blevins, bir Tiktok fenomeninin "ne iş yapıyorsunuz" sorusuna verdiği yanıtla şoke etti... Videonun yayılmasından sonra Apple yöneticiyi kovdu.

Apple'da satın alma başkan yardımcısı Tony Blevis, Tiktok fenomeninin ne iş yapıyorsunuz sorusuna yaptığı işi "Arabalarla yarışırım, golf oynarım ve büyük göğüslü kadınları okşarım. Ama hafta sonları ve büyük tatil günleri izin alıyorum." şeklinde anlattı. Aslında Blevins videoda Apple'da çalıştığını ve hatta kendi işini bile söylemiyor, ancak Blevins'in mütevazı olmayan tutumunun yöneticinin işten çıkarılmasına neden olduğu iddia ediliyor. 

Tony Blevins, Apple'da kritik bir pozisyonda bulunuyor. Blevins, Bloomberg'de yer alan habere göre, Apple'da bugüne kadar Globalstar ile yaptığı uydu anlaşmasının kilit adamlarından biri oldu. Qualcomm ve Intel ile modemler üzerinde müzakereler gerçekleştirdi ve Apple'ın mobil cihazlarının bir çok parçasının maliyetlerinin düşürülmesini sağladı. 

Blevis, Bloomberg'e yaptığı açıklamada "Olay doğru.. İncinen herkesten özür dilerim" dedi. Blevis, 22 yıldır Apple'da çalışıyordu. 

 

Kaynak: Haber Global TV

apple macbook yönetici