Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş: Bulunmaz bir nimetle karşı karşıyasınız

İslam Memiş döviz Gram altın
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş: Bulunmaz bir nimetle karşı karşıyasınız

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Youtube kanalından yayınladığı videoda bu hafta finansal enstrümanların pazartesi performanslarını değerlendirirken ortaya çıkan bir fırsatı da açıkladı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, haftanın ilk gününde finansal enstrümanları takip edeceği dip ve zirve noktalarını anlattı.

İşte Memiş'in açıklamaları:

"Dolar kuru 14.86 lira seviyesinde haftaya başladı. 14.70 ile 14.90 arasını takip edeceğim.

Euro kuru 16.23 lira seviyesinde. 16.09 ile 16.29 arasını takip edeceğim.

Euro dolar paritesi 1.0910. 1.09 ile 1.10 bandını takip edeceğim.

Gram altın 942 lira seviyesinden güne başladı. 930 ile 960 lira bandını takip edeceğim.

DOLARLA ALTIN ALMAK

Altının onsu 1975 dolar seviyesinde. Gün içinde 1970 ile 1990 dolar seviyesini takip edeceğim. Ons altın gün içinde yükselecek, dolar-TL kuru gerileyecek. Günlük bazda dolarla altın almak daha mantıklı bir karar olacak diyebiliriz.

Gümüş 12.20 lira seviyesinde. Gün içinde 12.10 ile 12.35 arasını takip edeceğim.

Altın ve gümüşün TL fiyatı, dolar TL seviyesini takip etmeye devam ediyor. Kişisel olarak bu fiyatlardan altın ve gümüş almayı tercih etmiyorum, bekliyorum.

BITCOIN'E DİKKAT!

Bitcoin 38 bin 550 dolar seviyesinde. Gün içinde 37 bin 500 ile 39 bin dolar aralığını takip edeceğiz. FED sonrası 50 bin dolar seviyesine kadar bir yükseliş bekliyorum. Bitcoin'de 35 bini dip seviyesi olarak takip edeceğim ama sonrasında hızlı bir yükseliş gerçekleştirmesini bekleyeceğim.

BULUNMAZ NİMET

Sterlin dolar paritesi çok ucuz bir enstrüman. Yüksekten dolar almış olanlar için sterlin dolar paritesi çok dip seviyelerde. Bulunmaz bir nimetle karşı karşıyalar."

(Not: Buradaki hiçbir açıklama yatırım tavsiyesi değildir)

 

Kaynak: Haber Global TV

islam memiş altın islam memiş gram altın islam memiş ons altın islam memiş dolar islam memiş petrol islam memiş bitcoin islam memiş sterlin islam memiş eurdo dolar paritesi İslam Memiş altın gram altın 'Bitcoin dolar sterlin borsa istanbul jeopolitik riskler