Yüzünü parçalayan ayıyı intikam için 'kebap' yaptı

HaberGlobal.com.tr
İsveç
Yüzünü parçalayan ayıyı intikam için 'kebap' yaptı

İsveç'te altı ay önce avlanırken ayının saldırısına uğrayan ve ayıyı vurarak öldüren avcı Evert Sundström, yanağını parçalayan ayının etinden yaptıkları yemeği anlattı.

İsveç'te dehşete düşüren bir olay yaşandı. 42 yaşındaki avcı Pär Sundström ve 14 yaşındaki oğlu Evert Sundström, geçen senenin ağustos ayında bir ayının saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan Sundström, yüzünden 13 saatlik bir ameliyat geçirdi.

AYIDAN GULAŞ, KEBAP VE TACO

Kendilerine saldıran ayıyı öldüren Sundström, avcı arkadaşlarının ayıyı parçalara ayırarak etini kendilerine gönderdiğini anlattı. Sundström, ayının etinden gulaş, kebap ve taco yaptıklarını söyledi.

The Telegraph'ın haberine göre, İsveç'teki Ljusdal kasabasında yaşanan olayda, avcıyı yere düşüren ayı, sonrasında yüzünü ısırarak yanağının sağ kısmını parçaladı. Oğlu bu esnada araya girerek ayının başına vurmaya başladı. Ayı, bunun üzerine Evert'e dönerek, onu da kolundan ısırdı, bu esnada Evert diğer koluyla ayıya karşı koymaya çalışıyordu.

 

Sundström'ün paylaştığı bilgilere göre, olayın ardından geçirdiği 13 saatlik operasyonda yanağı yerine dikilemeyince bacağından alınan doku yanağına nakledilmişti.