'Yakışıklı' diye seslenilen Prens Harry'den alyanslı yanıt!

'Yakışıklı' diye seslenilen Prens Harry'den alyanslı yanıt!

Sussex Düşesi, eski oyuncu Meghan Markle ile evlenerek kraliyet kurallarını alt üst eden Prens Harry'den dikkat çekici bir görüntü geldi. Kendisine 'yakışıklı' diye seslenen genç bir kıza alyansını gösterdi

Meghan Markle ve oğulları Archie olmadan Japonya'daki Rugby Dünya Kupası finali için Tokyo'ya giden Prens Harry, ziyaret ettiği bir okulda genç kızların kendisine 'yakışıklı' diye seslenmesi üzerine alyansını gösterdi. Bu görüntüler sosyal medyada oldukça fazla konuşuldu.

Yakın zamanda Prens Harry, abisi Prens William ile arasındaki gerginlik iddialarına ilişkin "Bu rolün, bu işin bir parçası baskı altında olduğundan kaçınılmaz bir şekilde bunlar da gerçekleşiyor. Biz kardeşiz, her zaman kardeş olacağız. Şu anda ikimiz kesinlikle farklı yollardayız, ancak her zaman onun yanında olacağım ve biliyorum ki o da her zaman benim yanımda olacak. Eveti, eskiden olduğu kadar görüşmüyoruz çünkü çok meşgulüz ama onu çok seviyorum. Kardeşler olarak, iyi günleriniz de kötü günleriniz oluyor" ifadelerini kullanmıştı. 

Prens Harry Meghan Markle alyans japonya