Venezuela lideri Nicolas Maduro'ya Elon Musk'tan olur geldi: Ringe mi çıkacaklar?

Haber Merkezi
Elon Musk Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro Dünya haberleri

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ve sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk dövüşecek mi? Musk, Maduro'nun teklifini kabul ettiğini açıkladı.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun kavga teklifine Elon Musk'tan yanıt geldi. Sosyal medya platformu X'in sahibi, meydan okumayı kabul etti. Milyarder iş insanı Musk Venezuela'daki seçimlerin ardından X üzerinden Maduro'yu hedef alan açıklamalar yaptı.

Seçime hile karıştığını ve ABD'nin desteklediği muhalif adayın zafer kazandığını ileri sürdü. Bir mesajında "Venezuelalılar komünist diktatörlüğün sona ermesine karar verdi" ifadelerini kullandı.

Musk'ın paylaşımları Maduro'nun dikkatinden kaçmadı. Venezuela lideri milyarder iş insanını ülkesi için bir tehdit olarak tanımladı ve televizyonlardan canlı yayınlanacak bir kavgaya davet etti. Musk'ın yanıtı gecikmedi. X hesabından yaptığı paylaşımda dövüşmeyi kabul etti.

Musk daha önce de sosyal medya devi Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg ile kafes dövüşü yapmayı kabul etmişti. Ama medyanın büyük ilgisini çeken açıklamalar zinciri gerçeğe dönmemiş ve Musk-Zuckerberg dövüşü yapılmamıştı.