Ünlü oyuncu Mel Gibson'ın Trump'ı selamladığı görüntülere tepki yağdı

donald trump
Ünlü oyuncu Mel Gibson'ın Trump'ı selamladığı görüntülere tepki yağdı

Oyuncu ve yapımcı Mel Gibson'ın, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın UFC (kafes dövüşü) izlemeye geldiğinde izleyenleri selamladığında elini kaldırarak Trump'ı selamladığını gösteren bir video, tartışmalara yol açarak eleştirilere neden oldu

TikTok'ta yayınlanan görüntülerde, Donald Trump'ın hafta sonu UFC 264 etkinliği için Las Vegas kenti yakınlarına gittiği, burada izleyicilere selam verdiği görülürken, arka planda kalan kişinin oyuncu Mel Gibson olduğu gözlerden kaçmadı. Bu sırada Mel Gibson'un da Trump'ın selamına karşılık verdiği görüldü.

 

Videodaki görüntüde Trump'a selam veren kişinin Oscar ödüllü aktör olup olmadığı kafa karışıklığı yaratırken, başka açıdan çekilmiş videolar da ortaya çıktı.

 

Muhafazakar olduğu bilinen Mel Gibson hakkında daha önce Trump'ın "Bizi birleştirecek tek 'Cesur Yürek' Mel Gibson ama onun bunu yapamayacağını hepimiz biliyoruz" sözleri, Gibson'un ise Trump hakkındaki şüphelerini dile getirdiği ve hatta verdiği röportajda başkanlık için yarışan Trump ile Hillary Clinton'ın zayıf adaylar olduğunu söylediği açıklamalarına karşılık bu görüntülerine eleştiri yağdı.

İSA'NIN ÇİLESİ KARİYERİNE MAL OLDU

Mel Gibson’un yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği 'Tutku- Hz. İsa’nın Çilesi' gösterime girdiği 2004 yılında anti-seminist öğeler içerdiği gerekçesiyle eleştirilmişti. Film Hz. İsa'nın Hıristiyanlarca 'Çile (The Passion)' olarak da bilinen son 12 saatini anlatıyordu. 

Mel Gibson’un 2004 yılında yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği ‘’İsa’nın Çilesi’’ filmi kariyerindeki dönüm noktası oldu. Yahudi etkisi altındaki Hollywood, filmdeki Yahudi tiplemelerinin Hıristiyan dünyasında anti-semitizmi körükleyeceği gerekçesiyle tavır aldı. Medyanın ve Hollywood’un tepkisine rağmen film ve ABD’de ve dünya genelinde büyük bir gişe hasılatı sağladı. Bu film sonrasında Mel Gibson Hollywood ve medyanın kara listesine girdi.

UFC'DE ŞOK

Dövüş tutkunlarının merakla beklediği UFC 264’te (kafes dövüşü) Conor McGregor ile Dustin Poirier karşı karşıya geldi. Günlerdir bu kapışmayı bekleyen seyirciler karşılaşmanın hemen başında büyük bir şok yaşadı. 

Karşılaşmanın henüz başlarında sol ayağını yere basarken kıran Conor MxGregor mücadeleye devam edemedi. Acı içerisinde bağırarak yere düştükten sonra ayağa kalkıp devam etmeyi deneyen Conor McGregor, istediğini başaramadı ve mücadele hakem kararıyla sona erdi. Dustin Pourier, karşılaşmanın kazananı oldu.

Maçın bitimiyle kafese giren sağlık görevlileri, Conor McGregor’un ayak bileğini sabitledi ve İrlandalı sporcuyu sedyeyle soyunma odasına götürdü.

Kaynak: Haber Global TV

Mel Gibson Donald Trump UFC kafes dövüşü