Tüyler ürperten olay: Morgdan 'kefeni yırtıp' çıktı

Dünya haberleri İngiltere
Tüyler ürperten olay: Morgdan 'kefeni yırtıp' çıktı

İngiltere'de, yaşadığı kaza sonucu öldüğü tespit edilen 55 yaşında bir adamın morga götürüldüğü, orada yaşama dönünce de ceset torbasını yırtıp çıkmaya çalıştığı bildirildi.

İngiltere'de tüyler ürperten bir olay yaşandı. The Sun'da yer alan habere göre, doktor, 55 yaşındaki Kevin Reid isimli adamı muayene ettiğinde elbisesinde kan vardı ve bütün işaretler öldüğünü gösteriyordu.

Reid, işlemlerin ardından morga konuldu ve yasal prosedür gereği ölümün onaylanması için doktorlardan biri cesedi görmeye gitti. Tam o anda akıllara durgunluk veren olay yaşandı.

Kontrole giden doktor, kendisine bakan Reid ile göz göze geldi. Habere göre Reid, ceset torbasını yırtıp çıkmaya çalışmıştı.

SORUŞTURMA AÇILDI

Eyalet adli tabip ofisi sözcüsü, olaya ilişkin açıklamasında, "Adli tıp mahkemesi, 3 Ekim Pazartesi günü, söz konusu ölümün, rapor edilebilir bir ölüm olup olmadığı konusunda soruşturma başlattı" dedi.

Güney Metropolitan Sağlık Servisi'nden Paul Forden, deneyimli bir hemşirenin Bay Reid'i 5 Eylül'de muayene ettiğini ve hiçbir yaşam belirtisi bulamadığını söyledi. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Haber Global TV

İngiltere İngiltere haberleri