Trump ailesini de zora soktu, terk edecekleri iddiası gündemde

donald trump
Trump ailesini de zora soktu, terk edecekleri iddiası gündemde

Trump'ın azlini getiren, tüm dünyada dikkat çeken Kongre baskını sonrası ABD Başkanı Donald Trump'ın çocuklarının New York'u terk edecekleri iddiası gündeme düştü

Aileye yakın bir kaynağın iddiasına göre, Kongre baskının ardından tepkilerle karşı karşıya kalan Trump ailesinin çocuklarının New York'tan uzaklaşacağı söz konusu... 

Baskın sonrası New York şehir idaresi, bankalar ve bazı işletmelerin Trump Organization'la yaptıkları sözleşmeleri bir bir iptal ettiği belirtilirken, New York Post'un haberine göre 43 yaşındaki Donald Trump Jr. ile 51 yaşındaki sevgilisi Kimberly Guilfoyle'un şehri terk edip Florida eyaletine yerleşme kararı aldığı konuşuluyor.

Kaynak, "New York'ta kalmalarına artık imkan yok. Sokakta işkence görebilirler" açıklamasında bulundu. 

Donald Trump Jr. ve eski Fox News sunucusu Guilfoyle'un Jupiter kasabasında ev baktığı ifade edilirken, bu yerin Ivanka Trump ve Jared Kushner çiftinin kısa süre önce arsa satın aldığı Indian Creek Adası'na yalnızca bir buçuk saatlik mesafede yer alması dikkat çekiyor.

New York'ta yaşayan Ivanka Trump ve Kushner'ın, başkan Trump'ın 3 Kasım seçimlerinde mağlup olmasının ardından "Milyarderlerin Sığınağı" olarak bilinen yüksek güvenlikli Miami adasında 30 milyon dolara arsa satın aldığı anlaşılmıştı.

Öte yandan New York Post'a konuşan bir kaynağın verdiği bilgiye göre, Trump Jr.'ın Jupiter tercihinin, eski eşi Vanessa'nın 5 çocuklarıyla birlikte burada ikamet etmesi ve bölgenin Trump Ulusal Golf Kulübü'ne yakın olması nedeniyle "anlamlı bir seçim" olduğu söyleniyor.

Bununla birlikte Trump Jr. ve Guilfoyle arasındaki ilişkinin bir süredir sallantılı olduğu ancak yeniden yoluna girdiği söylentisi dolaşıyor.

CNN International'da yer alan haberde, ABD'nin mevcut başkanı Donald Trump'ın azil süreci sonrasında moralinin bozulduğu, odasından çok çıkmadığı ifade edildi. CNN'e konuşan Beyaz Saray yetkilisi, "Trump kendine acıma modunda" demişti. 

 

Kaynak: Haber Global TV

Donald Trump