The Suicide Squad'ın yıldızı Joel Kinnaman'a tecavüz soruşturması

The Suicide Squad'ın yıldızı Joel Kinnaman'a tecavüz soruşturması

The Suicide Squad'ın (İntihar Timi) yıldızı Joel Kinnaman hakkında tecavüz suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Kinnaman'ın polisle işbirliği yapacağı bildirildi.

The Suicide Squad serisinde Rick Flag karakterine hayat veren oyuncu Joel Kinnaman hakkında tecavüz iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Soruşturma, İsveçli eski sevgilisi Bella Davis hakkında uzaklaştırma kararı çıkarmasından bir hafta sonra açıldı. 

Kinnaman, gerçek adı Gabrielle Magnusson olan Davis'le "kısa süreli romantik bir ilişkisi" olduğunu belirtmişti. İsveçli yetkililer çarşamba yaptıkları açıklamayla Kinnaman hakkında tecavüz iddiasıyla soruşturma açıldığını doğruladı.

Kinnaman'ın 'adını temize çıkarmak için' polisle işbirliği yapacağı bildirildi. Kinnaman geçen hafta Instagram'da uzun bir gönderi paylaşarak eski sevgilisinin şantajına uğradığını ve bu nedenle uzaklaştırma kararı çıkardığını söylemişti. 

Konu hakkında açıklama yapan Kinnaman, modelle 2018'de tanıştığını ve 'rızaya dayalı'bir ilişki yaşadığını ve Bella Davis'in kendisine şantaj yaptığını aktardı. Davis ise Kinnaman'ı hiçbir zaman tehdit etmediğini ya da ondan para istemediğini söylüyor.

Aktör sonraki yıllarda modelin bazen müstehcen fotoğraflarla kendisine ulaşmaya çalıştığını ancak o süre içinde başka bir ilişkisi olduğu için cevap vermediğini ifade etmişti. Kinnaman, Davis'in tavırlarının zamanla daha tehditkar hale geldiğini de ekledi. 

Yıldız oyuncu şu sıralar Kelly Gale ile birliktelik yaşıyor.

 

Kaynak: Haber Global TV

Joel Kinnaman The Suicide Squad tecavüz