"Doctor Who"nin eski yıldızı Peter Capaldi, "The Suicide Squad"ın kadrosunda

"Doctor Who"nin eski yıldızı Peter Capaldi, "The Suicide Squad"ın kadrosunda

"Doctor Who"nun eski yıldızı Peter Capaldi, Suicide Squad'ın devam filminde rol alacak. İlk filmin yıldızları Margot Robbie, Joel Kinnaman, Jai Courtney ve Viola Davis de rollerini koruyor.

2012-2017 yıllarında fenomen dizi Doctor Who'da rol alan Peter Capaldi'yi bu kez bir çizgi roman uyarlamasında izleyeceğiz. İskoç oyuncu, ilki 750 milyon dolara yaklaşan dev gişesiyle uzun süre konuşulan Suicide Squad'ın devam filmi için imzayı attı. 

"The Suicide Squad"da ilk filmin yıldızları Margot Robbie, Joel Kinnaman, Jai Courtney ve Viola Davis rollerini koruyor. Yeni filmin kadrosuna Capaldi'nin yanı sıra son dönemin en popüler oyuncularından Idris Elba ile John Cena, David Dastmalchian ve Daniela Melchior da katılıyor.

"Doctor Who"nin eski yıldızı Peter Capaldi, "The Suicide Squad"ın kadrosunda - Resim : 1

Yönetmen koltuğunaysa David Ayer'in yerine James Gunn oturuyor. Guardians of the Galaxy'nin yönetmeni Gunn, tıpkı Ayer gibi filmin senaryosunu da yazacak. 

The Suicide Squad'ın vizyon tarihi şimdiden belli: 6 Ağustos 2021...

The Suicide Squad Margot Robbie Joel Kinnaman Idris Elba John Cena Daniela Melchior James Gunn sinema film çizgi roman uyarlaması