Suşi sevdası hastanede bitti! Az daha canından oluyordu

Dünya haberleri ABD TikTok
Suşi sevdası hastanede bitti! Az daha canından oluyordu

24 yaşındaki Danielle Shapiro adlı genç kadının suşi sevdası hastanede bitti. "50 dolara yiyebileceğiniz kadar suşi' kampanyasına katılan kadın az daha canından oluyordu.

Gittiği restorandaki '50 dolara yiyebileceğiniz kadar suşi' kampanyasına katılan TikTok kullanıcısı 24 yaşındaki Californialı Danielle Shapiro Suşi ödediği para karşılığında sınırsız suşi yeme hakkına sahip olunca bu fırsatı değerlendirmek istedi ancak işler beklediği gibi gitmeyince soluğu hastanede aldı.  TikTok kullanıcısı Danielle Shapiro Suşi restoranında ödediği 50 dolarlık hesabın hakkını vermek için giriştiği yolda hastanelik olunca bir anda sosyal medyanın ilgi odağı haline geldi.

Suşi sevdası hastanede bitti! Az daha canından oluyordu - Resim : 1

Genç kadını yediği suşiler yarattığı mide asidi yemek borusuna kaçtı. Yoğun karın ağrısı şikayetiyle acile kaldırılan genç kadın 'gastro özofajial reflü' teşhisiyle tedavi altına alındı.

 TikTok paylaşımları bir anda milyonlara ulaştı. Shapiro, paylaşımlarını 'Yiyebildiğiniz kadar suşi deneyimim yanlış bir şekilde sonuçlandı' başlığıyla paylaştı.

Kaynak: Haber Global TV

ABD TikTok Dünya haberleri