Sosyal medya fenomenini kilosundan dolayı uçağa almadılar

Dünya haberleri fenomen
Sosyal medya fenomenini kilosundan dolayı uçağa almadılar

38 yaşındaki sosyal medya fenomeni Juliana Nehme, bileti olmasına rağmen aşırı kilolu olduğu gerekçesiyle uçağa alınmadığını iddia etti.

38 yaşındaki sosyal medya fenomeni Juliana Nehme, bileti olmasına rağmen aşırı kilolu olduğu gerekçesiyle uçağa alınmadığını iddia etti. Koltuğa çok büyük geldiğini ve bu sebepten ötürü kendisine karşı ayrımcılık yapıldığını ileri süren fenomen yaşadıklarını Instagram hesabından paylaştı.

Havayolu şirketinin kendisine birinci sınıf bir bilet alması gerektiğini söyleyene kadın "Çaresizim" diyerek yardım istedi

Büyük beden modeli Juliana Nehme, ülkesi Brezilya'ya giden uçağa fazla kiloları nedeni ile alınmayınca "Çaresizim" diyerek yardım çığlığında bulundu. "Cüssem nedeniyle ayrımcılığa uğradım" diyen genç kadın gelirken sorunsuz bir şekilde geldiğini ifade etse de sonrası kendisi için adeta kabustu. Seyahat hakkı engellenen sosyal medya fenomenine binlerce destek mesajı yağdı.

38 yaşındaki sosyal medya fenomeni, Katar Havayolları'nın koltuğa sığmayacağını iddia ederek kendini engellediğini ve cüssesi nedeni ile ayrımcılığa uğradığını söyledi.

Instagram'da 118 bin takipçisi olan Juliana, 22 Kasım tarihli gönderisinde takipçilerine, ailesiyle birlikte Lübnan'da tatilde olduğunu ve ülkeye Air France aracılığıyla sorunsuz bir şekilde geldiğini söyledi.

Tatil dönüşü Beyrut'tan Doha'ya giden uçağa binmesine izin verilmediğini anlatan kadın bu durumun ülkesine gidecek olan uçağı da kaçırması anlamına geleceğini söyledi ve yardım istedi:

"Seyahat hakkım engelleniyor. Çaresizim, lütfen yardım edin. Şişmanım olabilirim ama ben de herkes gibiyim!

Havayolu şirketinin kendisini uçağa almadığı gibi herhangi bir iade de önermediğini ileri süren kadın sosyal medyada yaptığı açıklamada, "Uçak biletime 1.000 dolar ödedim. Şimdi ülkeme dönmek için yeniden First Class bir bilet almam isteniyor.Bu biletler 3 bin dolar ve benim param yok. Ne yapacağımı bilmiyorum." dedi.

Kız kardeşi ve yeğeni eve dönerken, Juliana'nın annesi ile beraber Lübnan'da kaldığı öğrenildi. Havayolu şirketi konuya ilişkin bir açıklama yapmadı.

Kaynak: Haber Global TV

sosyal medya fenomeni kilo uçak Dünya haberleri