Sosyal medya fenomeni Tiktok'ta insanlara kaba davranarak binlerce dolar kazanıyor

Sosyal medya fenomeni Tiktok'ta insanlara kaba davranarak binlerce dolar kazanıyor

Tiktok kullanıcısı Nikki Fox isimli bir kadın sosyal medya hesabından insanları aşağılayarak binlerce dolar kazanç sağlıyor. İnsanlara kötü davranarak para kazanmanın şaşırtıcı olduğunu ifade eden Fox, çok ilginç insanlarla karşılaştığını söylüyor.

Sosyal medya uygulaması Tiktok üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeyi başaran Nikki Fox insanları aşağılayarak binlerce dolar kazandığını itiraf etti. Bir takipçisinin onu kasten aşağılaması ve ona kaba şekilde davranması için para verdiğini ifade eden Fox, sosyal medyada çok ilginç insanlarla karşılaştığını söylüyor. 

Bir takipçisinin kendisini aşağılaması karşısında faturalarını ödeyeceğini söylediği anları anlatan Fox, “Bir takipçim bana Instagram’dan ulaştı. Faturalarımı ödemek istediğini söyledi ve karşılığında ise onu aşağıladığım bir ses kaydı göndermemi istedi. İlk başta bu isteğini anlamadım. Ancak dediğini yaptım ve gerçekten hesabıma para gönderdi” dedi.

Kısa sürede bu itirafını paylaştığı videosu viral olan fenomene binlerce yorum ve beğeni geldi. Yorumlarda yaptığı işin ilginç olduğunu ifade eden takipçiler kendileri de bu şekilde para kazanmak istediklerini söylediler. 

Kaynak: Diğer

tiktok haberleri Tiktok son dakika haberleri tiktok fenomenleri