Sosyal medya Elon Musk'ın tweet'ini konuşuyor: Gizemli koşullar altında ölürsem...

Dünya haberleri Elon Musk Twitter

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, "Gizemli koşullar altında ölürsem sizi tanımak güzeldi" paylaşımı yaptı. Musk'ın tweet'ine annesi Maye Musk "Bu komik değil" sözleriyle tepki gösterdi.

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, 44 milyar dolara satın aldığı Twitter'da gündemden düşmüyor. Tesla ve SpaceX CEO'su son olarak TSİ 3.51'de 'gizemli' bir paylaşımda bulundu.

"GİZEMLİ KOŞULLAR ALTINDA ÖLÜRSEM..."

Musk, Twitter hesabından "Gizemli koşullar altında ölürsem sizi tanımak güzeldi" açıklamasında bulundu.

Musk'ın bu tweet'le ne demek istediği anlaşılamadı. Takipçileri arasında ise en sert tepkilerden birisi annesi Maye Musk'tan geldi.

Maye Musk oğlunun mesajını retweet'leyerek "Bu komik değil" dedi.

Bunun üzerine Elon Musk annesine verdiği cevapta "Özür dilerim yaşamak için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Twitter'ın anahtarını ona vermeye söz verdi

Öte yandan Elon Musk'un bu tweet'ine yanıt veren ve gerçek adı Jimmy Donaldson olan Twitter'da ise MrBeast adını kullanan ünlü Youtuber, ölmesi halinde Elon Musk'tan twitter'ı kendisine bırakmasını istedi. Elon Musk bu talebe "OK" diyerek yanıt verdi.

MrBeast kimdir? (Jimmy Donaldson kimdir?)

12 yaşında Youtube'da kanal açıp hızla yükselen ve günümüzde 94,9 milyon abonesi bulunan Jimmy Donaldsnon, yıllık 13 milyar izleyici sayısına ulaşmış durumda. 

Henüz 23 yaşında olan Jimmy Donaldson 12 yaşındayken 15 bin izleyiciye ulaşabilmişti. 13 yaşında işler iyi gitmedi ve 7 bin izleyicide kaldı. 14 yaşından itibaren ise izleyici sayısı katlanarak arttı. 

Kaynak: Haber Global TV

Elon Musk twitter Maye Musk elon musk twitter