Sonunda yakalandı: Ayıları cinsel organını yemek için öldürmüş!

Sonunda yakalandı: Ayıları cinsel organını yemek için öldürmüş!

Hindistanlı yetkililer 6 yıldır kaçak kaplan avcısını yakalamaya çalışıyordu, ancak bu kişinin aynı zamanda ayıları da öldürdüğü ortaya çıktı. Yarlen ismiyle tanına adam, libidosunu artırmak için cinsel organlarını yediğini söyledi

Hindistan'ın en çok aranan kaplan avcılarından olan adamın, aynı zamanda ayıları da öldürerek cinsel organlarını yediği ortaya çıktı. Yetkililer 6 yılın sonunda 'Yarlen' ismiyle tanınan adamın yakalandığını duyurdu.

Madhya Pradesh vahşi yaşam merkezinden 2013'te yapılan açıklamada, çok sayıda organları kayıp tembel hayvan ölüsü bulunduğu aktarılmıştı. Yarlen ismiyle tanınan adamın, çok sayıda kaplan, tembel ayı, yüzlerce yaban domuzu ve tavuskuşunu öldürdüğü anlaşıldı. 

Hindistan'ın göçebe kabilelerinden Pardhi-Behelia kabilesi mensubu olan ve kabilesinin inancına göre 'cinsel organları afrodizyak' kabul edildiğinden Yarlen'in ayıların cinsel organlarını yiyerek 'libidosunu yükseltmeye çalıştığı' öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Madhya Pradesh Orman Müdürlüğü'nden Ritesh Sirothia, "Onu tespit etmek ve yakalamak için özel bir ekip kurduk. En uzun davamız buydu, 6 yıl sürdü" ifadelerini kullandı. 

Hindistan ayı libido