Son dakika! Putin'den hükümet üyeleri ile toplantıda yaptırımlara yanıt ve Rus gazı mesajı

Dünya haberleri Rusya Ukrayna Savaşı
Son dakika! Putin'den hükümet üyeleri ile toplantıda yaptırımlara yanıt ve Rus gazı mesajı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya hükümeti üyeleriyle videokonferans yöntemiyle toplantı yaptı. Putin, Batı'nın yaptırımlarına yanıt verdi, Rus gazı için mesaj verdi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, hükümet üyeleriyle video konferans yoluyla yapılan ve dünyaya servis edilen toplantıda açıklamalarda bulundu. 

Putin, "Rusya'ya düşmanca davranan ülkelere karşı enerji yükümlülüklerimize bağlıyız. Rusya, Avrupa'ya ve dünyanın diğer bölgelerine enerji sağlama konusundaki tüm yükümlülüklerini yerine getiriyor. Rusya'ya uygulanan yaptırımlar meşru değil" dedi. Putin, şöyle devam etti:

"YAPTIRIMLARA KATILMAYAN ÜLKELER" VURGUSU

ABD, Rus enerji kaynaklarının ithalatını yasakladı ve fiyatların yükselmesinden Rusya'yı sorumlu tutmaya çalışıyor, ancak Rusya'nın bununla kesinlikle hiçbir ilgisi yok. Kendi hatalarını Rusya'nın üzerine yıkmaya çalışıyorlar.

Rusya yaptırımlara katılmayan ülkelerle birlikte tüm sorunlarına çözüm bulacak.

RUS GAZI MESAJI

Avrupalı ​​yetkililerin vatandaşlarına daha kalın giyinmelerini önermesi çok tuhaf. Tüm yükümlülüklerimizi yerine getiriyoruz. Eksiksiz olarak. Bizi suçlamalarını gerektirecek bir durum yok. 

Rusya kendisini hiçbir ülkeye kapatmayacak, herkesle çalışmaya hazırız.

Kaynak: Haber Global TV

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin