Afrin'de PKK/YPG/PYD'nin katlettiği kişilere ait toplu mezar ortaya çıktı

Terör Örgütü PKK/YPG/PYDnin Afrin bölgesinde infaz ederek katlettiği kişileri toplu mezarlara gömdüğü ortaya çıktı. Bölgede yapılan kazı çalışmalarında tüyler ürperten manzara ile karşılaşıldı. Çuvallar içerisinde 35 kişinin iskeletleri bulundu.

Afrin'de terör örgütü PKK/ YPG'nin bir katliamı daha ortaya çıktı. Şehir merkezinde bulunan meclis binası önünde toplu mezar bulundu.

PKK'LILAR VAHŞİCE KATLETTİĞİ 35 İNSAN CESEDİ BULUNDU

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre bir ihbar üzerine harekete geçen ekipler yaptığı kazıda, PKK/YPG terör örgütü tarafından vahşi şekilde infaz edilen 35  insan cesedi, çuvallara geçirilmiş halde toprağa gömülü vaziyette bulundu.

İNFAZIN ZEYTİN DALI HAREKATI'NDAN ÖNCE YAPILDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, hava karardığı için kazıya ara verilirken, ceset sayısının artması bekleniyor. İnfazın, Zeytin Dalı Harekatı'ndan bir kaç gün önce yapıldığı belirtildi.

ZEYTİN DALI HAREKATI'NDA 4545 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ

Zeytin Dalı Harekatı, 20 Ocak 2018'de başlayıp, 18 Mart 2018'de sona ermişti. Ve 4545 terörist bu operasyonda etkisiz hale getirilmişti.

MSB'DEN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı, Afrin'de terör örgütü PKK/YPG'nin katliamınına ilişkin bir paylaşım yaptı. 

Bakanlıktan yapılan paylaşımda şunlar söylendi:

"Terör örgütü PKK/YPG’nin kan donduran bir savaş suçu daha gün yüzüne çıkıyor. 2018 yılı Ocak ayında PKK/YPG’li teröristlerin Afrin'in merkez mahallesindeki boş bir arazide toplu ceset gömdükleri bilgisi üzerine harekete geçilerek söz konusu arazide kazı çalışması yapıldı."

Kaynak: AA

PKK/YPG/PYD PKK YPG PYD terör örgütü Afrin toplu mezar katliam