Sevgilisine 'jigolo' diyince korkunç şekilde katledildi!

Sevgilisine 'jigolo' diyince korkunç şekilde katledildi!

Rusya'nın St Petersburg kentinde 37 yaşındaki Aleksandra Palibnaya, 20 yaşındaki erkek arkadaşı Daniil Vasiliev ile bilinmeyen bir nedenle tartışırken, 'jigolo' diyince korkunç şekilde katledildi

20 yaşındaki erkek arkadaşı Daniil Vasiliev ile bir süredir birliktelik yaşayan Palibnaya arasında tartışma yaşandı. Aleksandra, erkek arkadaşı Daniil'e tartışma sırasında "Jigolo" diye bağırınca, genç adam yanındaki bıçakla sevgilisini bıçakladı. Kadının vücudunda 10 bıçak darbesi ve bir de kurşun yarası tespit edildi. Sanat tarihçisi Aleksandra Palibnaya'nın cansız bedeni, Mitsubishi marka otomobiliyle birlikte sokakta bulundu.

Polis ekipleri, olayın bir numaralı şüphelisi olarak düşündüğü adamın annesinin evine baskın düzenledi. Annesi, oğlunun cinayeti kendisine itiraf ettiğini söyledi. Vasiliev, polisler gelmeden önce annesinin evinden otomobille uzaklaşmaya çalışmış, ancak kaza yapınca evden ve peşindeki polislerden uzaklaşamamıştı. Güvenlik güçleri tarafından yakalanan ve adalete teslim edilen 20 yaşındaki katil zanlısı, polis sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevinde konuldu.

Daniil Vasiliev, cinayeti polislere itiraf ederkeni, aynı zamanda kendisinden 17 yaş büyük olan sevgilisinin tüm masraflarını karşıladığını, hatta ona kıyafetler aldığını da itiraf etti.

Bir çocuk annesi kurban ile Daniil Vasiliev'in ne kadardır birlikte olduğu bilinmiyor.

St Petersburg jigolo