Seri katil Jeffrey Dahmer'i seven tek kişi hayatını kaybetti! Hayatta olan tek bir Dahmer kaldı

Hayatını kaybetti ABD Seri katil
Seri katil Jeffrey Dahmer'i seven tek kişi hayatını kaybetti! Hayatta olan tek bir Dahmer kaldı

Milwaukee yamyamı olarak da bilinen seri katil Jeffrey Dahmer'ın babası Lionel Dahmer 87 yaşında öldü.

Netflix'te yayınlanan diziyle tekrar gündeme gelen seri katil Jeffrey Dahmer'ın belki de seven tek kişi olan babası Lionel Dahmer 87 yaşında hayatını kaybetti.

Netflix'te yayınlanan Canavar: Jeffrey Dahmer'in Hikayesi adlı diziyle yeniden gündeme gelen seri katil Jeffrey Dahmer bir anda popüler bir karaktere dönüşmüştü. Popüler kültürün duyarsızlığını ortaya çıkaran bu olay Milwaukee Yamyamı olarak da bilinen seri katilin yaptıklarının ne kadar korkunç olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Seri katil Jeffrey Dahmer'i seven tek kişi hayatını kaybetti! Hayatta olan tek bir Dahmer kaldı - Resim : 1

Onu seven belki de tek insan babası Lionel Dahmer'di. Baba Dahmer, Ohio eyaletinin Medina bölgesindeki bir palyatif bakım merkezinde 87 yaşında hayatını kaybetti. Ölüm nedeni ise açıklanmadı.

LIONEL DAHMER'İN HİKAYESİ

1936 yılında Wisconsin, West Allis'te doğan Lionel Dahmer, 1991'de oğlunun işlediği korkunç cinayetlerin ortaya çıkmasının ardından skandallarla dolu bir hayat yaşadı. Oğlu Jeffrey 1978 ile 1991 yılları arasında 17 genci öldürdüğünü itiraf ederken Baba Dahmer, seri katil olan oğluna koşulsuz bir sevgi göstermeye devam etmişti.

Mesleği kimyagerlik olan Lionel, eşi Joyce Flint'le sorunlu bir evliliğe sahipti. Çift 1978 yılında boşanınca oğulları Jeffrey Dahmer, aile evinde yalnız ve gözetimsiz kalmıştı. Cinayetler de işte bu süreçte başlamıştı.

Baba Dahmer, ömrü boyunca kamuoyunun önünde oğlunu savunmaya devam etti. Oğlunun yaptıklarını akıl hastalığına ve sorunlu eğitime bağlamıştı.

1994 yılında Bir Babanın Hikayesi adıyla yaşadıklarını kitaplaştırdı. Oğlu Jeffrey, 1994 yılında hapishanede öldürülene kadar onu ziyaret etmeyi sürdürdü.

SON BİR DAHMER DAHA VAR

Oğlunun ölümünden neredeyse 30 yıl sonra Baba Dahmer'in de ölmesiyle, ABD suç tarihinin en karanlık dönemlerinden biriyle bağlantılı olan aile de neredeyse tarihe karışmış oldu.

Jeffrey Dahmer'in annesi Joyce Flint, 27 Kasım 2000'de Fresno'da meme kanserinden 64 yaşındayken ölmüştü. Jeffrey'nin babasının ikinci eşi ve üvey annesi Shari ise 13 Ocak 2203'te hayatını kaybetmişti.

Ancak hayatta olan bir Dahmer daha var. Jeffrey'nin küçük kardeşi David Dahmer yaşamını sürdürüyor. Ancak ismini ve yaşadığı yeri değiştirdi. Bu nedenle kim olduğu ve neye benzediği kimse tarafından bilinmiyor.

Kaynak: Haber Global TV