Rusya'da dehşete düşüren itiraf: Önce öldürdük sonra yedik!

Rusya
Rusya'da dehşete düşüren itiraf: Önce öldürdük sonra yedik!

Rusya'da şeytana taptığı öne sürülen iki kişi, kurbanlarını öldürüp yediklerini itiraf edince tutuklandı.

Rus yerel medyasında yer alan haberlere göre satanist oldukları öne sürülen iki kişi, ülkenin kuzeyindeki ormanlık alanda korkunç cinayetler işlediklerini itiraf etti.

Haberde bu iki kişinin Moskova'da yaşadıkları ve adlarının Andrey Tregubenko ile Olga Bolshakova olduğu açıklandı.

Satanist oldukları belirtilen zanlıların Rusya'nın Finlandiya sınırındaki Karelya ormanlarında iki genci öldürdüklerini itiraf ettiği öğrenildi. 

Tregubenko ile Bolshokova'nın uyuşturucu suçlamasıyla ifade verirken bu itirafları yaptıkları öğrenildi.

İkili bir ritüelin ardından kurban ettikleri iki gencin cesetlerini daha sonra parçalayarak yediklerini de anlattı. 

Cinayetlerin 2016'da işlendiği ve öldürülen kişilerin kayıp şahıs bildirimi yapılan 27 yaşlarındaki Platon Stepanov ve Viktoria Zaitseva olduğu belirtiliyor. Kurbanların da ezoterizme düşkün olduğu öğrenildi. 

Haberde Tregubenko ve Belshokova'nın öldürülen çiftin ceset parçalarının nerede olduğuyla ilgili konuşmamayı tercih ettiğine de değinildi. 

Rusya 2010 yılında gizli grupların, büyücülerin, mistik şifacıların hizmetlerinin reklamlarının yasaklanması için harekete geçmişti. Ülkede bu tür faaliyetlerin çok yaygın olduğu belirtiliyor.

Sovyetler Birliği döneminde de Rostov Kasabı olarak adlandırılan Andrey Chikatilo'nun 1978 ile 1990 yılları arasında 50'den fazla kişiyi öldürdüğü ve daha sonra kurbanlarını yediği ortaya çıkmıştı. Chikatilo'nun kesinleşmiş 53 cinayeti bulunuyor. 

Rusya'da dehşete düşüren itiraf: Önce öldürdük sonra yedik! - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

Rusya yamyamlık