PYD/YPG'lilere karşı çıkan kadının kim olduğu ortaya çıktı

Fransa'da terör örgütü PYD/YPG yürüyüşü sırasında "Terörist PKK" ve "Ne mutlu Türk'üm diyene" diye bağırarak tek başına tepki gösteren kadın bir video yayınlayarak isminin Morgane Kelebek olduğunu açıkladı ve ekledi: Beni arıyorlar

Fransa'da terör örgütü PYD/YPG yanlılarının gösterisine sert tepki gösteren Fransız kadın bir video yayınlayarak kim olduğunu açıkladı. Gösterdiği tepkinin ardından sosyal medyada aslında bir Türk olduğu yönünde iddialar üzerine açıklama yapan Morgane Kelebek isimli kadın, "PKK'lı teröristlerin eylemlerine karşı çıkan kişi benim. İlk önce size annem ve babamın Fransız olduğunu söylemek istiyorum. Dolayısıyla ben de Fransız'ım! Türkiye ile herhangi bir bağım yok. Maalesef Türk olan aile ferdim de yok. Ama Türkiye'ye kendimi yakın hissediyorum çünkü muhteşem bir ülke! Onur, saygı, cömertlik, tolerans kelimelerinin anlamını bilen bir ülke. Dolayısıyla PKK'nın kurbanlarına saygısızlık edilmesini kabul edemezdim! Özür dileyerek karşınıza yüzüm kapalı çıkıyorum. Çünkü PKK terör örgütü yandaşları bana zarar vermek niyetiyle beni arıyor. Şahsen beni korkutmuyorlar, ama ailem tedirgin. Sizlere destek mesajlarınız için teşekkür ediyorum! Saygılar! Yaşasın Türkiye!" dedi.

Hatırlanacağı gibi Fransa'da PYD/YPG'ye destek amacıyla gösteri yapan yüzlerce terör örgütü yandaşına yalnız başına karşı çıkan ve "Terörist PKK" diyerek bağıran Fransız kadını terör örgütü destekçileri durdurmaya çalışarak üzerine yürümüştü.