Prenses Eugenie bebeğinin ismini açıklayıp yüzünü gösterdi

İngiltere
Prenses Eugenie bebeğinin ismini açıklayıp yüzünü gösterdi

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ile Edinburgh Dükü Prens Philip'in adı skandala karışan oğlu Prens Andrew'un kızı Prenses Eugenie geçtiğimiz günlerde anne olmuştu. Eugenie, bebeğinin adını hastanedeki büyük babasına ithaf etti

İngiltere tahtının 10. sıradaki varisi Kraliçe Elizabeth'in torunu Prenses Eugenie, 9 Şubat’ta ilk çocuğunu kucağına almıştı. 2018’de Jack Brooksbank’le hayatını birleştiren Prenses Eugenie, bebeğini dünya kamuoyuna tanıtan ilk fotoğrafı paylaştı.

Kraliçe Elizabeth'in torunu Prenses Eugenie, 9 Şubat'ta dünyaya gelen bebeğinin ilk görüntülerini paylaştı. Eugenie, bebeğinin adının da August Philip Hawke Brooksbank olduğunu açıkladı.

Buckingham Sarayı, genç çiftin çocuklarının adının August Philip Hawke Brooksbank olduğunu doğruladı. 12 Şubat'ta hastaneden ayrılırken görüntülenen çift, bugün hem bebeğin ismini açıkladı hem de fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafın, çiftin şu anda yaşadığı Frogmore Cottage arazisinde çekildiği tahmin ediliyor. 

Prenses Eugenie bebeğinin ismini açıklayıp yüzünü gösterdi - Resim : 1

Erkek bebeğin adının August Philip Hawke Brooksbank olduğunu açıklayan Prenses Eugenie, bebeğin isminin Kraliçe Victoria'nın eşi Prens Albert ile şu an hastanede yatmakta olan Kraliçe Elizabeth'in eşi Prens Philip'e dokunaklı bir övgüde bulanarak, "Büyükbabasının doğum günü haftasında küçük oğlumuzu sizinle tanıştırmak istiyoruz. Büyük büyükbabasının ve her ikisinin de 5 dönem önceki büyük büyükbabasının ismini verdik. Mükemmel mesajlarınız için çok teşekkürler. Kalbimiz bu küçük insan için sevgiyle dolup taşıyor.  Kelimelerle anlatmak imkansız. Bu fotoğrafları sizinle paylaştığımız için heyecanlıyız." dedi. 

Kraliyet ailesinin son üyesi August, Kraliçe Elizabeth’in dünyaya gelen dokuzuncu torununun çocuğu olarak kayıtlara geçerken, Kraliçe Elizabeth'in üçüncü çocuğu Prens Andrew'in eski eşi Sarah Ferguson'dan olan kızı Eugenie, İngiliz tahtının 10'uncu varisiyken, doğan oğlu August Philip Hawke Brooksbank ise 11'inci varis oldu. 

Kaynak: Haber Global TV

Prenses Eugenie Prens Philip