Prenses Diana'nın ölmeden önce söylediği son sözleri ortaya çıktı!

Prenses Diana'nın ölmeden önce söylediği son sözleri ortaya çıktı!

31 Ağustos 1997 yılında trajik bir kazayla hayatını yitiren eski İngiltere Prensesi Diana'nın ölümüyle ilgili yeni bir bilgiye daha ulaşıldı. Diana'nın ölmeden önce söylediği son sözlerini Fransız itfaiyeci yıllar sonra ilk kez açıkladı.

Fransa'nın başkenti Paris'te aracının kaza yapması sonucu ağır yaralanan Prenses Diana'ya ilk müdahale acil servis ve itfaiye ekipleri tarafından yapıldı.

Dünyanın en merak ettiği kadınlardan biri olan Prenses Diana'nın ölmeden önce söylediği son sözlerini olay yerine giden itfaiye ekibinden Xavier Gourmelon ilk kez paylaştı.  

Xavier Gourmelon, Diana'nın son sözlerinin "Tanrım. Ne oldu?" olduğunu açıkladı. Gourmelon, Diana'nın yarasının ölümcül olmadığını, yaşayacağını düşündüğünü belirtti.  

"NASIL OLDUYSA HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ" 

Prenses Diana kazadan birkaç saat sonra sonra kaldırıldığı Pitie-Salpetriere hastanesinde hayatını kaybetmişti. The Sun gazetesine açıklama yapan Gourmelon, kazanın olduğu alana ulaştıklarında Diana'nın omuzundan yaralandığını, ambulansa bindirildiğinde yaşadığını ama nasıl olduysa hastanede hayatını kaybettiğini söyledi.

Fransa