Öldürülen Tekin Kartal Barcelona'ya hesaplaşmak için gitmiş

HABER MERKEZİ
Dünya haberleri İspanya
Öldürülen Tekin Kartal Barcelona'ya hesaplaşmak için gitmiş

Cumartesi günü İspanya'nın Barcelona şehrinde 33 yaşındaki Türk Tekin Kartal kafasına 4 el ve sırtına 1 el ateş edilerek infaz edildi. Olayın yankıları sürerken İspanyol basını cinayetle ilgili yeni detayları yazdı.

Güpegündüz yaşanan olaya çok sayıda kişi tanık oldu. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilip sosyal medyada yayınlandı.

17.30 sıralarında gerçekleşen olaya bu kadar çok kişinin şahit olmasının bir başka nedeni bölgedeki fuar nedeniyle insanların oraya akın etmesiydi.

Öldürülen Tekin Kartal'ın üzerinden silah çıkmadı. Mossos d'Esquadra ajanları yaptıkları ilk aramada Kartal'ın üzerinden çıkan kimlikle adamı teşhis edebildi.

TEKİN KARTAL NEDEN BARCELONA'YA GİTTİ?

La Vanguardia'nın haberine göre Katalan polisinin Barcelona cinayet masası soruşturmayı üstlendi. Kartal'ın Türkiye'deki ailesine ise polis henüz ulaşamadı. Kesin teşhis için resmi parmak izi tespiti bekleniyor.

Yeni başlayan soruşturmaya göre Kartal bir süredir eroin kaçakçılığı nedeniyle polisin radarına girmişti. Şahsın Katalonya'da değil, İspanya'nın kuzeydinde olduğu düşünülüyordu. Polisten elde edilen bilgiye göre kurbanın Barselona'ya başka bir Türk ile hesaplaşmak için gittiği düşünülüyor.

Soruşturmadan elde edilen bilgilere göre Tekin Kartal'ın infaz edilene kadar başka birkaç Türk'le görüştüğü tespit edildi.

Dünya haberleri...